Cu o avere estimată la 300 de milioane de dolari, Paris Hilton defilează prin Beverly Hills cu colecția ei de mașini de lux, dar și cu răsfățatul chihuahua la subraț. Aproape de fiecare dată, paparazzi o surprind cu hainele asortate cu mașina cu care a ieșit în acel moment. Garajul lui Paris Hilton arată ca un veritabil salon auto, însă bolidul ei preferat este camelonicul BMW i8 Roadster, pe care l-a primit în 2019 chiar de la boss-ul BMW, Harald Krueger.

Milionarele cu fițe. Paris Hilton are opt mașini de lux

Strănepoata lui Conrad Hilton, fondatorul celebrului lanț hotelier, a semnat un contract de imagine cu BMW și promovează motoarele electrice la nivel mondial. Printre altele, Paris Hilton are în garaj și un Bentley roz-bombon, dar colecția ei de mașini include și un Ferrari alb, un Range Rover, un Rolls Royce, două McLaren și un GMC Yukon Hybrid. Puteți consulta, mai jos, lista de modele și de de prețuri, publicată de specialiștii de la autobizz.in.

McLaren MP4-12C Spider$300,000
McLaren 650S$270,000
Rolls Royce Ghost$250,000
Ferrari California$195,000
GMC Yukon Hybrid$55,000
Range Rover HSE$100,000
Bentley Continental GT Cabriolet$300,000
Custom Pink Bentley Continental GT$500,000
Paris Hilton back at Barney’sSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

La fel de pasionate de bolizi de lux sunt și fetele din clanul Kardashian. Kim Kardashian, cu o avere estimată la 1,4 miliarde de dolari, a fost surprinsă la un moment dat asortându-și ținuta verde-neon cu mașina, un SUV Mercedes. Asta da provocare, ținând cont că e mai simplu cu roșu, alb, negru, gri, însă atunci când ești Kim Kardashian, se pare că nici o fiță nu este imposibilă.

Kylie Jenner are 15 mașini de 6 milioane de dolari

Kylie Jenner, una dintre cele mai tinere milionare de pe glob, are în garaj 15 mașini de 6 milioane de dolari, notează The Sun. Printre prefertale ei sunt un Rolls Royce roz în valoare de 300.000 $ şi un Bugatti Chiron, care a costat trei milioane de dolari. În 2018, când s-a născut Stormi, fiica ei și a lui Travis Scott, Kylie şi-a mai făcut un cadou, un Rolls Royce Wraith SUV cu interiorul roz, care a costat-o 300.000 de dolari. Kylie mai are în garaj un Mercedes G-wagon, un Lamborghini Aventador portocaliu, două Lamborghini Urus, un Mercedes AMG G63, un Maybach.

Fotografii: PROFIMEDIA

Citește și: Scandal cu poliție la nunta lui Britney Spears. Fostul soț a fost arestat în curtea solistei. Imagini terifiante cu scena la care au asistat Madonna, Paris Hilton și alte staruri de la Hollywood

Citește și: Ce spune Kim Kardashian despre divorțul de Kanye West. Vedeta face dezvăluiri incredibile