„Relația lor nu mai mergea de luni de zile. Acum, ei sunt despărțiți și nu va mai avea loc nicio nuntă”, a declarat o sursă pentru Radar Online.

Mai mult, artista a părăsit casa în care locuiau împreună în Malibu, iar în ultima vreme a stat mai mult înc asa părinților ei. „Miley își petrece mai mult timpul în casa părinților ei. Are nevoie de mai mult timp pentru ea”, a mai adăugat sursa.

Citește și: Prințul Louis va fi botezat astăzi. Iată cine vor fi nașii micuțului și de ce această zi este una extrem de specială pentru regină

Liam Hemsworth își dorește copii

Potrivit publicațiilor din SUA, controversata cântăreață s-a stresat foarte tare cu planurile de nuntă, iar presiunea a fost atât de mare încât a cedat. Acum a cerut timp să se gândească dacă mai vrea sau nu să se căsătorească. „A reușit să facă foarte multe lucruri în viața ei și mai vrea să facă o grămadă. Miley nu vrea să fie nevoită să răspundă nimănui pentru faptele pe care le face, cu atât mai puțin soțului ei, ceea ce l-a deranjat foate tare pe Liam. El vrea copii și familie și nu vrea să mai amâne acest lucru. Liam i-a dat un ultimatum și prietenii nu cred că Miley va face ce își dorește el”, a mai spus un prieten de-al cuplului.

Miley și Liam, unul dintre cei mai frumoși actori de la Hollywood,  s-au cunoscut în 2009 la filmările de la „The Las Song” și apoi s-au format un cuplu timp de câțiva ani. Însă, s-au despărțit de mai multe ori. S-au împăcat abia la începutul anului 2016 și aveau planuri de nuntă, relația lor părând mai solidă ca oricând, însă se pare că în cele din urmă au decis să-și spună „Adio”.

Fratele lui Liam, Chris Hemsworth, este căsătorit cu actrița Elsa Pataky, cea mai frumoasă româncă de la Hollywood, nepoata unui celebru actor de la noi. 

Citește și: