Nu s-a întâmplat așa. Iată că a fost nevoie de cinci luni pentru ca divorțul să fie finalizat, în condițiile în care cei doi nu au copii și au semnat un contract prenupțial.

NU se cunsoc pentru moment detaliile înțelegerii de divorț, dar se crede că artista în vârstă de 27 de ani va rămâne cu animalele de companie, deloc puține la număr: șapte câini, doi cai, doi ponei, trei pisici și un porc.

Miley și Liam, în vârstă de 30 de ani, s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru ”The Last Song”, în 2009. Relația lor a debutat un an mai târziu. În 2012 erau logodiți, dar a urmat despărțirea, în 2013. Relația a fost realuată în 2016, iar în 2018 s-au căsătorit.

Din păcate, începutul sfârșitului a fost august 2019, când el a depus actele de divorț, invocând ”diferențe ireconciliabile”.

De la separarea lor, Miley, fosta Hannah Montana, a avut o scurtă relație cu o femeie, după care a intrat într-o relație cu cântărețul Cody Simpson. Cât despre Liam, acesta a fost cuplat de presă cu mai multe femei. În ultima vreme, Liam pare să formeze un cuplu cu Gabriella Brooks.

Citește și: