În cele din urmă, pe fondul multelor speculații care se tot fac, cântăreața și actrița a ieșit în sfârșit la rampă cu câteva declarații. Le-a făcut din liniștea căminului ei, pe o rețea de socializare.

”Pot să accept faptul că viața pe care mi-am ales-o presupune să trăiesc mereu sub lupă și în transparență totală față de fanii mei, pe care îi iubesc, și față de public, 100% din timp. Ceea ce nu pot accepta este să mi se spună că sunt o mincinoasă, care încearcă să acopere ceva ce nici măcar nu a făcut. Nu am nimic de ascuns.

Nu e un secret faptul că am chefuit în adolescență și după ce am împlinit 20 de ani. Nu doar că am fumat iarbă, dar am făcut și lobby pentru ea, am experimentat drogurile (…). Am dat-o în bară și am înșelat în relații când eram tânără. (…).

Am fost dată afară din distribuția Hotel Transylvania pentru că i-am cumpărat lui Liam un tort în formă de penis, de ziua lui, pe care l-am lins. (…) Probabil sunt mai multe nuduri cu mine pe Internet decât cu oricare altă femeie din istorie”, scrie Miley Cyrus pe Instagram, într-o confesiune de o sinceritate neașteptată.

”Nu sunt perfectă, nici nu vreau să fiu”

Vedeta își recunoaște deschis păcatele, dar susține că s-a schimbat și acestea au avut întotdeauna o limită. ”Adevărul e că, odată ce eu și Liam ne-am împăcat, chiar am vrut să fie bine, eram hotărâtă și angajată să fac asta. Nu există secrete legat de asta. Am învățat din fiecare experiență din viața mea. Nu sunt perfectă, nici nu vreau să fiu, e plictisitor. Am crescut în fața voastră, dar ce contează este că am crescut”, continuă ea mesajul.

”Pot să recunosc multe lucruri, dar refuz să recunosc că mariajul meu s-a terminat pentru că am înșelat. Eu și cu Liam am fost împreună timp de 10 ani. Am spus-o și înainte, o spun și acum: Îl iubesc pe Liam și întotdeauna îl voi iubi”, a mai scris vedeta pe rețeaua de socializare.

”În acest moment al vieții, a trebuit să iau o decizie sănătoasă pentru mine și să las în urmă viața de până acum. Sunt mai sănătoasă și mai fericită decât am fost de multă vreme încoace. Poți să spui orice despre mine: că sunt vulgară, că fumez iarbă, că am gura păcătoasă, dar nu sunt o mincinoasă. Pur și simplu sunt altfel față de cumeram când eram mai tânără”, mai scrie Miley, fosta Hannah Montana.

Astfel, artista vrea ca toată lumea să înțeleagă că nu l-a înselat pe Liam, chiar dacă au apărut imagini de după despărțirea lor, în care se săruta cu o prietenă.

Cât despre informația că a pierdut ocazia de a împrumuta vocea unui personaj din Hotel Transylvania, fiicei lui Dracula, o sursă din Sony, care produce aceste filme, a confirmat că așa au stat lucrurile. Aceasta a explicat că şefii companiei de producţie s-au arătat atunci îngrijoraţi de imaginea de rebelă pe care începuse să o afişeze Cyrus, ce devenise celebră iniţial ca star Disney, în producţii dedicate copiilor.

Vezi și Toată lumea a sperat că o să se împace, dar iată că actorul a depus actele de divorț. Au fost căsătoriți 7 luni, dar relația lor are peste 10 ani

Citește și: