Mila și Ashton s-au certat foarte mult în ultima vreme, iar actrița suferă enorm. Aceasta a slăbit foarte mult și nu arată deloc bine din cauza problemelor din căsnicia ei cu Ashton, iar prietenii ei sunt extrem de îngrijorați, potrivit site-ului  Latin Times.

Se pare că cei doi au ajuns la cuțite pentru că actrița este extrem de geloasă și nu are deloc încredere în partenerul ei de viață. Ceea ce e de înțeles, având în vedere că mariajul anterior al lui Ashton s-a terminat tot din cauza infidelității acestuia.

Mai mult, problemele între cei doi au apărut imediat după Demi Moore, fosta actriță a lui Ashton, a lansat o carte despre viața ei alături de celebrul actor, în care vorbește deschis despre infidelitățile fostului ei soț. Mila este foarte afectată de dezvăluirile făcute de Demi, iar relația ei cu Ashton devine pe zi ce trece mai rece, actorul devenind foarte distant cu ea, potrivit Latin Times.

Mai mult, fanii s-au arătat foarte îngrijorați după ce au văzut cele mai recente imagini cu cei doi. Mila și Ashton au participat duminică la Sundace Film Fetival, unde a avut loc premiera celui mai nou film al lui Kunis, intitulat  „Four Good Days”, iar actrița părea foarte tristă. Deși au fost stat unul lângă celălalt, cei doi au părut foarte distanți și abia dacă și-au vorbit.

Mai mult, la un moment dat un fotograf a întrebat-o pe Mila dacă poate să-i facă o poză la panou în timp ce stă lângă Ashton, însă actrița l-a refuza politicos.

Nu e prima dată când tabloidele susțin că Mila Kunis și Ashton ar avea probleme în mariaj. Și în vara anului trecut au apărut astfel de zvonuri, iar actrița le-a negat, precizând că în fiecare an se scrie despre ea ba că este însărcinată, ba că divorțează. Însă, comportamentul celor doi de la ultima lor apariție în public a iscat motive de îngrijorare pe rețelele de socializare.

Mila Kunis (36 de ani) și Ashton Kutcher (41 de ani) s-au căsătorit în mare secret, în iulie 2015, într-o ceremonie privată organizată în secret la Los Angeles și au împreună doi copii, Wyatt Isabelle ( 5 ani) și un băiețel, Dimitri Portwood (3 ani).

Ei s-au cunoscut în 1998, când lucrau la sitcomul ‘That ’70s Show’, și au reușit să-și țiină relația departe de ochii publicului.

Citește și: