Ajuns la 68 de ani, fostul boxer devenit actor, Mikey Rourke continuă să-și înspăimânte fanii cu șirul de operații estetice nereușite. De altfel, și cariera sa pare că s-a prăbușit, căci ultimul moment memorabil pe care l-a trăit în viața artistică a fost nominalizarea la Oscar în 2009, pentru rolul din „The Wrestler”.

Mickey Rourke leaving his SoHo hotelSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Mikey Rourke, la un pas de suicid

În trecut, Mikey Rourke a dezvăluit motivul pentru care a început să recurgă la la operații estetice: „Cel mai mult mi-am dorit să-mi refac fața în urma loviturilor primite la box. Dar nu am mers la persoana potrivită pentru a mi-o reconstrui. Am avut nasul spart de două ori. Am avut cinci operații la nas și una la obrazul distrus”, a spus el.

Vezi și: Sylvester Stallone a împlinit 75 de ani, dar chipul său e greu de recunoscut din cauza operațiilor estetice

Mi-au luat cartilaj de la ureche pentru a-mi putea reconstrui nasul, apoi au urmat alte intervenții, pentru că țesutul nu se vindeca, a fost una dintre cele mai dureroase operații pe care le-am făcut”.

Sincer din fire, Mikey nu a ascuns faptul că a avut în trecut probleme și cu drogurile și băutura: „Faptul că mi-am distrus cariera nu a avut legătură cu drogurile și alcoolul. A fost vorba despre atitudinea mea. Am susținut că actoria nu este un job pentru un om adevărat”.

Rourke a fost la un pas să se sinucidă, dezvăluind că dacă nu ar fi fost credința catolică ar fi dispărut de multă vreme.

Citește și: Celebra Katie Price și-a șocat fanii! Vedeta e complet desfigurată!