De ziua fiicei sale, criticul de modă a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu fiica ei, dar și un mesaj. Simplu și la obiect!

”La mulți ani! 14 ani! Inima mea”, a scris Iulia Albu, pe contul ei personal de Instagram, unde a postat și mai multe fotografii cu fata ei, cu adevărat o domnișoară. O domnișoară foarte frumoasă, care seamănă izbitor cu mama ei și care știe să pozeze ca un model profesionist.

e-frumoasa-focSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Iulia Albu, despre talentele de model ale fiicei sale: ”Mă bate oricând la fundul gol”

Mikaela Albu pozează ca un model încă de la o vârstă fragedă, însă Iulia Albu a mărturisit că nu a învățat-o niciodată acest lucru. Criticul de modă își dorește ca fiica ei să-și găsească singură pasiunea, fără să pună presiune pe ea sau să o facă meargă pe același drum cu ea.

„Nu am învățat-o niciodată să pozeze. Mikaela nu a făcut ore de actorie, cu toate acestea mă bate oricând la fundul gol la capitolul content.

Chiar dacă ar vrea să activeze în același domeniu, cred că ar trebui să aibă drumul ei și mi se pare trist atunci când copiii sunt comparați cu părinții.

Este vina părinților că pun foarte multă presiune pe copiii lor. Eu nu pun niciun fel de presiune pe Mikaela. Ea va face exact ceea ce dorește să facă. Este mult prea mică pentru a-și da seama acum”, mărturisea în trecut Iulia Albu.

Mesajul lui Mihai Albu pentru fiica sa

Și Mihai Albu, aflat și el într-o relație, a ținut să-i transmită fiicei sale o urare, de ziua ei.

”Minunea mea împlinește astăzi 14 ani. La mulți ani, Mika! ”, a scris el pe Facebook, unde a postat și o fotografie cu fata lui.

În trecut, referindu-se la relația cu Mikaela – care locuiește cu mama ei, dar care își vede tatăl conform programului stabilit de instanță – iată ce declara acesta.

”Mikaela nu e ok, dar pentru ce copil e bine când părinții nu mai sunt împreună? Sigur că sunt niște traume, eu unul am încercat și am avut grijă să resimtă cât mai puțin. Dar sigur e un șoc pentru un copil. Unii trec mai ușor, alții mai greu…

Și relație e greu de ținut. Nu e ceva complet. Ideal ar fi ca un copil să crească în familia lui, cu tatăl, cu mama lui. Facem cât se poate!

Relația cu Mikaela nu e ok, e loc de mai bine. Tatăl care e plecat, el e plecat. Nu poți înlocui sau completa niciodată timpul acela pe care l-ai fi avut stând zi de zi”, declara Mihai Albu, conform cancan.ro.

Vezi și Regretul lui Mihai Albu, după divorțul de Iulia Albu: ”Acum nu se mai poate face nimic” dar și Mihai Albu, despre o nouă căsătorie, la 10 ani de la divorțul de Iulia Albu: „Lucrurile nu stau pe loc”