Deși mulți îi dădeau despărțiți, Mihaela și Felix par mai fericiți ca oricând. Dovadă stau și imaginile din vacanța lor de vis în Alpii elvețieni. Deși formează un cuplu de atâția ani, cei doi par extrem de îndăgostiți, iar fericirea se citește pe chipul lor.

La 51 de ani, îndrăgita prezentatoare TV arată spectaculos. Ea are o siluetă de invidiat și demonstrează că vârsta e doar o cifră, fiind plină de energie și într-o formă de zile mari. Deși nu a făcut comentarii pe marginea zvonurilor că ea și Felix s-au despărțit, aceste imagini demonstrează că cei doi nu au niciun fel de problemă în relație, ba din contră sunt mai uniți ca oricând.

Mihaela-arata-spectaculosSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Îmbrăcată într-o ținută de iarna sexy, formată dintr-o haină de blană, colanți de piele și cizme îmblănite, Mihaela atrage toate privirile. Departe nu e nici partenerul ei, care apare într-o maletă albă mulată sau un tricou alb și o pereche de blugi skinny. Cei doi formează un cuplu superb și par să se fi bucurat din plin de vacanță, dar și de plimbarea cu elicopterul.

Citește și:

A fost cerută în căsătorie, dar a refuzat. Motivul pentru care Daniela Gyorfi nu vrea să mai meargă în fața altarului

Cum arată cea care i-a dat viață lui Connect-R: ”Azi este despre mama!”