Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi. Acesta s-a făcut remarcat la nivel internațional în anul 2006, atunci când piesa ‘’Tornero’’ a avut mare succes la Eurovision. Mai puțin cunoscuți sunt însă frații lui.

Cum arată Geanina, sora lui Mihai Trăistariu

Pe fratele lui l-a făcut deja cunoscut pe rețelele de socializare, vorbindu-l ba de bine, ba de rău, dar referirile la sora sa au fost puține. Acum, Mihai Trăistariu a făcut public un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, cu ocazia zilei de naștere a surorii sale, Geanina. Artistul a împărtășit cu fanii și câteva fotografii de colecție cu aceasta.

”Azi e ziua de naștere a surorii mele – Geanina Havârneanu. Nu-i așa că e frumoasă?!

Locuiește în Iași, e cu 13 ani mai mare ca mine, e profesoară de matematică și e severă. Avem următoarele asemănări: părul creț, iubirea pentru matematică, ambiția, dorința de a lăsa în urmă ceva palpabil: a scos 3 cărți.

Mă dădea cu sania când eram mici, m-a meditat la matematică pentru liceu și facultate și m-a consolat tot timpul când eșuam în relațiile din perioada facultății”, a scris Mihai Trăistariu pe rețelele de socializare, mândru nevoie mare.

Sora lui Mihai Trăistariu, Geanina, potrivit celor povestite de artist, este un profesor respectabil în Iași.

„Geanina Havârneanu este absolventă a Facultății de Matematică a Universității „Al.I. Cuza” din Iași (1986). Are un master în psihologie (relații umane și comunicare, 2007) și un master în matematică (didactica matematicii, 2009).

A obținut titlul de doctor în Ştiințe ale Educației (Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației a Universității „Al.I. Cuza” din Iași, 2012), cu teza intitulată „Strategii și metode de stimulare a creativității prin predarea matematicii”.

Este profesor metodist și profesor mentor la Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu” din Iași, iar din 2014, profesor asociat la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației a Universității „Al.I. Cuza” din Iași, Departamentul Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar.

Este un colaborator constant al revistei Recreații Matematice, a publicat două volume ce tratează stimularea creativității prin predarea matematicii, precum și o serie de articole științifice în reviste cu factor de impact, în domeniul metodicii predării matematicii în învățământul primar.

„Tare mă mândresc cu ea ! La mulți ani, surioară!”, a scris Mihai Trăistariu pe rețelele de socializare.

sora-lui-mihai-traistariuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Mihai Trăistariu încă suferă după pierderea mamei sale

Mihai Trăistariu e foarte atațat de familia sa, chiar dacă o parte din ea nu mai e în viață. Artistul nu a reușit nici până acum să treacă peste pierderea mamei sale, chiar dacă sunt 16 ani de când aceasta s-a stins din viață.

“O visez de 10 ori pe an, de 16 ani de când a murit! Mi se pare straniu. Cred că am visat-o de vreo 70-80 de ori.

Acum vreo șapte-opt ani am visat că mi-a zis că, dacă vreau să câștig Eurovison, trebuie să mă îmbrac în alb! (…)

I-am tăiat, pe patul de spital, înainte de a muri un fir de păr. I-am zis că o clonez când se va putea! Deocamdată nu e legală clonarea!

Mai vorbesc cu ea atunci când merg la cimitir, o dată pe an, atunci când am concert la Piatra Neamț. Vorbesc și prin casă, poate-poate aude!”, a mărturisit cântărețul la un moment dat pentru click.ro.

Vezi și Mihai Trăistariu, sabotat de propriul frate: „Mi-a dat foc la apartamentul de la mare”

Citește și:

Nicole Cherry, petrecere de vis pentru fetița ei, care a împlinit un an. Solista s-a costumat în „Alice în Țara Minunilor”

Video emoționant! Cum arată tatăl lui Joseph Hadad. Bărbatul are 90 de ani și locuiește în Israel: „Încă petrece timp în bucătărie!” Cu ce bunătăți își răsfață fiul