Artistul a postat-o pe Facebook și YouTube, scriind: ”Dragi prieteni, iată piesa cu care vreau sa încerc la Eurovision 2018… Am mare încredere în ea! Doamne ajuta!”.

Selecţia Naţională Eurovision România a atras 72 de piese, printre care se află și cea a lui Mihai Trăistariu, ”Heaven” (care a adunat în două zile peste 23.000 de vizualizări). Artistul se luptă cu Feli, Jukebox, Eduard Santha, Xandra sau Alex Florea, care s-a situat pe locul 7 în competiția de anul trecut, din Kiev, alături de Ilinca Băcilă.

Campania de înscrieri pentru Selecţia Naţională s-a încheiat vineri, 15 decembrie, iar juriul urmează să decidă semifinaliştii. Audiţiile au început de marți și vor continua miercuri și joi în studiourile TVR, în faţa juriului şi a invitaţilor care îi vor susţine din gradene.

La ediția de anul viitor a Eurovision vor participa reprezentanţi din 42 de ţări: Albania, Armenia, Australia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveţia, Ucraina, Marea Britanie.

Foto: Facebook

Vezi și Câștigătorul Eurovision de anul acesta are o inimă nouă, după ce a suferit un transplant

Citește și: