Artistul a povestit, la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu, cât de greu îi este să aibă grijă de fratele lui. Îi dezaprobă stilul e viață, care are urmări asupra întregii familii, dar îl ajută, pentru că legătura de sânge nu-l lasă să procedeze altfel, a dat e de înțeles.

“Acum o lună m-a sunat cineva de la Taxe și Impozite Piatra Neamț să îmi spună că s-a adunat o sumă mare la plata impozitului casei fratelui meu. Am plătit, ce să fac?”, a povestit Trăistariu una dintre situațiile delicate în care a fost pus de fratele său.

”El și-a dat demisia în 2007-2008 din învățământ, era profesor de desen. Sunt ani de zile de când nu mai are o carte de muncă. A zis că vrea să fie liber, că vrea să fie artist și să meargă la biserică”, a mai povestit cântărețul. Toate bune și frumoase, numai că stilul de viață al fratelui său are impact asupra întregii familii, toată lumea având de suferit.

”Noi, frații, îi plătim facturi, pentru că nu mai are bani. Ba o sună pe sora-mea că i-au luat curentul, eu îi plătesc întreținerea o dată la 8 luni, când mă sună de la asociație că s-au strâns datorii mari”, și-a marturisit artistul off-ul la Exclusiv VIP.

Pe de altă parte, Mihai Trăistariu spune că se bucură că are de unde să îl ajute pe fratele lui. În pandemie, nici el nu a dus-o bine, pentru că nu a mai avut concerte. Norocul său a fost că are mai multe apartamente pe litoral, pe care le-a închiriat.

Însă ceva îl nemulțumește foarte tare pe Mihai Trăistariu: „Nu știe să fie recunoscător. Eu nu mă plâng, am o situație bună și pot să îl ajut. E ca și cum am un copil mai mare căruia trebuie să îi port de grijă. El e într-o confuzie totală, i-am zis “la mulți ani” zilele trecute și el mi-a răspuns: „când îmi faci expoziție la Constanța?”.

Câti frați are Mihai Trăistariu și cu ce se ocupă ei

Chiar dacă își mustră fratele pentru alegerile făcute, Mihai Trăistariu îl iubește. La fel și pe celălalt frate al său, dar și pe sora sa. Zilele trecute, artistul și-a prezentat frații și sora pe rețelele de socializare, postând și fotografii cu aceștia.

”Ei sunt frații mei. De la stânga la dreapta. Am găsit 3 fotografii cu ei și cu … mine.

Cu sor’mea n-am poze recente … așa că am găsit o poză din copilărie, când mă ținea în brațe, ca pe un bebe mic. ❤❤❤

Constantin Traistariu. Căsătorit în Germania. Are acolo o afacere proprie, în construcții. Extrem de muncitor și un tată perfect.

Vasile Traistariu. Necăsătorit. Pictor mega talentat. Foarte credincios și blând ca un motan. Locuiește la Piatra Neamț.

Geanina Havarneanu. Căsătorită. Lector Universitar Doctor în cadrul Universității AL. I. CUZA din Iași. Profă de mate. Foarte severă. A scris o sumedenie de cărți, lucrări și articole științifice în revistele de specialitate. Locuiește în Iași.

Azi, 10 mai, e ziua de naștere a lui Vasile. Să-i spuneți un … LA MULȚI ANI pe contul lui de Facebook.
Pe 20 mai e ziua lui Constantin. Iar pe 26 noiembrie e ziua Geaninei. A mea e pe … 16 decembrie”, a fost mesajul postat de artist online.

Vezi și Mihai Trăistariu, sabotat de propriul frate: „Mi-a dat foc la apartamentul de la mare”

Citește și:

Cine e dragostea lui Riki de la Chefi la cutite? A dezvăluit că ea e femeia care i-a cucerit inima

Dana Săvuică, dezvăluiri neaşteptate din intimitate: ”Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri”