„Am zile când mi-e rușine cu postările mele duse la extrem …Dar ce să fac dacă altfel nu mai reușesc să atrag atenția asupra mea ?!Spuneți-mi voi …Ce să fac ?”, a scris artistul la o imagine cu el.

Mihai a explicat că mulți colegi de breaslă buni, cu voci bune și mult talent, au renunțat la o carieră în muzică pentru că nu le place circul de la TV.

„De ce credeți că emisiunile cu circ și scandal au cel mai mare rating ? S-au dus vremurile când se promova cultura, arta …Omul de azi e intr-o continua alergătura …Si nu-i mai atrage atenția nimic. Decât … gălăgia, mizeria, crimele, scandalurile, pornografia, circul …Păcat ! Mare păcat !
Mulți din colegii de breaslă au abandonat barca. Și s-au orientat către altceva. Ceea ce e groaznic …
#lumea_vrea_doar_circ #eu_voiam_doar_sa_va_bucur_cu_vocea_mea”, a  continuat el.

Mihai Trăistariu vrea să aprticipe și anul următor la Eurovision

Fanii artistului au reacționat imediat și i-au dat dreptate: „Da…mare adevăr”, „Cine are urechi de auzit are……asta e.. din păcate…”, „Corect…. Asta se promovează acum, dar tu nu ești potrivit pentru asemenea mizerii…. Tu ești Mihai, tu ești altfel”, Ai o voce de aur si esti minunat in tot ce faci !
Succes !”, l-au încurajat fanii.

Mihai Trăistariu se pare că nu se lasă păgubaș, ci este hotărât să paticipe și anul următor la Eurovision, de unde vrea să plece câștigător. Astfel, el și-a rugat fanii să dea share la postarea lui prin care să-l ajute să-și găsească cea mai bună melodie cu care ar putea să câștige concursul.

“Vă rog să dați un share masiv acestei postări ! Sunt hotărât să câștig Eurovision-ul. Și, pentru că unii colegi de breaslă m-au supranumit REGELE BALADELOR, am ajuns la concluzia că doar cu o piesă lentă pot EU impresiona la maximum un juriu și un public internațional. România merita locul I și la MUZICĂ … nu doar la tenis ! Distribuim ? Multumeeesc !Eu sunt foarte hotărât, să știți ! TOT ce am nevoie este ca mesajul meu să ajungă la cât mai mulți compozitori – români sau străini, tineri sau bătrâni …În felul asta sunt mai mari șansele să nimeresc odată piesa aia PERFECTĂ”, a mai spus Trăistariu.

Citește și: