Artistul a declarat că nu prea are noroc în dragoste pentru că este foarte simplu și extrem de sincer, precizând că el atrage mai mult studente.

Mihai a recunoscut, printre altele, că a avut  o relație de aproape patru ani cu o femeie măritată, cu 10 ani mai în vârstă decât el. „Ne-am străduit să avem o relație cât de cât ascunsă, am reușit cumva, dar după 3 ani și jumătate ne-am certat ca niște chiori și ne-am despărțit. A fost ideea ei să avem o relație. Ea s-a îndrăgostit prima și mi-a zis că îi place de mine și vrea să avem o relație. Eram prieteni de familie, și încet, încet s-a dus în direcția asta. La început, eu m-am simțit jenat pentru că era măritată, dar apoi am zis ca să încerc, dacă ea își dorește”, a declarat Mihai, precizând că avea atunci 20 și ceva de ani, și era îndrăgostit de ea. În plus, el a precizat că era prieten cu soțul iubitei lui și că femeia a vrut chiar să-și părăsească soțul,  cu care avea un copil,  pentru artist.

S-au despărțit din cauză că a spus că Mihaela Rădulescu este o femeie frumoasă

Mihai a dezvăluit și motivul pentru care s-a terminat relația lor. „Eram în decapotabila mea, prin 2004, și m-a întrebat dacă e vreo femeie mai frumoasă decât ea. Am vrut să o dau în caterinca și am zis: Normal, Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, iar ea a început să le caute defecte.  Și eu zic: dacă astea sunt urâte. (…). Și m-am trezit la semafor, ne-am certat un pic așa, și mi-a dat o palmă. A fost singura dată când o femeie m-a lovit. M-a zgâriat și mi-a dat sângele pe față. Când m-am uitat în oglindă și am văzut sânge,  m-am umplut de nervi și i-am dat o palmă peste ceafă”, a adăugat el.

Citește și: