Anul acesta, Eurovision va avea loc la Liverpool, iar reprezentatul României este un tânăr de 18 ani, Theodor Andrei, care a câștigat detașat.

Mihai Trăistariu, părerea sinceră despre Theodor Andrei și piesa lui

Mihai Trăistariu este unul dintre veteranii concursului internațional Eurovision și știe cu ce se ”mănâncă” această competiție. WOWbiz l-a contactat pentru a-și da cu părerea despre reprezentantul României la Eurovision 2023, iar artistul a fost sincer și transparent.

„Despre el, ca artist, am o părere foarte bună. Eu l-am jurizat când era mai mic, avea 10-12 ani și mergea la tot felul de concursuri, festivaluri, lua tot timpul premii mari, deci era de pe atunci talentat și avea personalitate. Se distingea din mulțime, pentru că venea și cânta foarte original.

El are experiență de scenă, e talentat. Însă, nu pot să zic că piesa asta cu care s-a prezentat este ceva extraordinar, pentru Eurovision.

Eu, care am călcat pe scena Eurovision, tind să cred că nu e o piesă pentru acest concurs.

El probabil a căutat să se lanseze, a văzut preselecțiile Eurovision și s-a înscris, ca o șansă să afle lumea de el. Culmea, a și câștigat!

Părerea mea e că nu e o piesă pentru Eurovision, e doar opinia mea personală. Acum nu știu cum gândesc alții.”, a declarat Mihai Trăistariu pentru sursa citată.

Mihai Trăistariu: În sondaje se află pe penultimul loc!”

Mihai Trăistariu îi recunoaște talentul lui Theodor Andrei, însă nu este convins că piesa va face furori. Artistul a adăugat că tânărul încearcă să se apropie de stilul câștigătorilor italieni, ceea ce s-ar putea să nu fie autentic și original, așa cum își dorește acest concurs.

„Eurovision avea un tipar până la un punct, însă de câțiva ani nu mai are, deci s-ar putea să facă.

E în limba română, nu știu ce să zic, e rock. În sondaje se află pe penultimul loc, din 43 de țări e pe 42, deci nu e grozav văzut deocamdată.

Dacă vine cu niște îmbunătățiri, dacă vine cu ceva la show, pentru că el e un showman…

Toți zic pe Internet că el îi imită pe Maneskin. Se face o comparație.

Din punctul meu de vedere el e un artist foarte fain, probabil va face o carieră aici în România, că e fain, e și băiat deștept, talentat.

Nu cred în piesa asta, poate trebuie altceva, doar că ăsta e stilul lui, se afișează cu așa ceva de câțiva ani, își compune singur, deci e cantautor, ceea ce e foarte fain.

Îmi place ca artist, în schimb, ca piesă trimisă la Eurovision, parcă n-aș băga mâna în foc că o să culeagă voturi. Asta e opinia mea, acum sper să mă contrazică.”, a mărturisit Mihai Trăistariu.