Invitat în podcastul Aproximativ discuții al lui Gojira, Mihai Trăistariu a spus verde în față ce crede despre Antonia. Artistul consideră că succesul vedetei se datorează frumuseții sale, nu și a vocii.

Mihai Trăistariu: „Antonia e frumoasă”

„Antonia e frumoasă, o dorești sexual. După mine, nu e vreo megavoce. Nici nu are hituri… alambicate. E frumoasă și are concerte. Pentru că e frumoasă. Te gândești la ea, așa, într-un fel..”, spune Mihai Trăistariu în cadrul podcastului.

Totodată, cântărețul consideră că, în zua de azi, frumusețea contează mai mult decât talentul.

„Sexul vinde în showbiz. De aia fătucile astea vin despuiate, așa prinde mai bine videoclipul. Sexul înseamnă să atragi sexual. În videoclip, prin cuvinte, să te dorească publicul. În pat! Nu glumesc! (…) De aia se fac ele, se aranjează, se botoxează, ca să atragă.

Se uită așa (senzual, n. red.), iar atunci bărbații… se mai uită o dată la videoclip, de cinci ori. Și își fac vizualizările”, a mai precizat Mihai Trăistariu pentru sursa menționată mai sus.

Cât a câștigat Mihai Trăistariu cu piesa Tornero

Mihai Trăistariu s-a bucurat de un succes uriaș în 2006, când a reprezentat România la Eurovision. Artistul a dat lovitura cu piesa ”Tornero”, reușind atunci să ne califice țara pe locul patru în cadrul concursului muzical.

Solistul a devenit astfel celebru pe plan internațional, iar piesa sa era hit în mai multe țări din Europa. Acest lucru nu i-a adus doar renume ci, după cum era de așteptat, și foarte multe beneficii materiale. Mihai Trăistariu a dezvăluit faptul că atunci a avut în propriile mâini milioane de euro, pe care, ulterior, le-a împărțit cu colaboratorii săi.

”Cei mai mulți bani au venit în primii doi-trei ani după Eurovision. Primii au fost 24.000 de euro, din Grecia. Ni s-a spus că aceștia sunt doar banii din prima lună de difuzare a piesei. Ca să fac așa un calcul din ochi, s-au strâns cam trei milioane de euro din difuzarea ”Tornero”, bani pe care i-am împărțit cu casa de discuri, compozitorul și textierul, fiecare cu procentul lui. Atunci pot spune că a fost perioada mea de glorie, mi-am făcut firmă de taxi în Constanța, aveam 64 de taxiuri”, a declarat Mihai Trăistariu potrivit ego.

Mie mi se mai difuzează și acum piesele ”Banana”, ”Banii și fetele”

Mai mult, Mihai Trăistariu a dezvălui faptul că un cântăreț român câștigă destul de bine și din drepturile de difuzare ale pieselor sale. Artistul mai are și acum pe radio câteva melodii vechi, care îi aduc lunar în conturi câteva sute de lei. Chiar dacă nu este vorba despre o sumă enormă, artistul este mulțumit cu orice venit în plus.

”Depinde ce piese ți se mai ascultă, ca să știi ce bani mai primești. Mie mi se mai difuzează și acum piesele ”Banana”, ”Banii și fetele”, ”La mare, la soare!”, ”Cât de frumoasă ești!”, dar și câteva colinde.

Primesc cam 2.000 de lei lunar din piesele acestea românești, sunt bani pe care îi putem considera ca un ajutor de pensie. Sunt buni, dar vrei mai mult, nu poți trăi doar din ei!”, a mai spus artistul.

Vezi și Mihai Trăistariu a luat o decizie cu privire la moartea sa: ”Eu, văzând lucrurile astea și neplăcându-mi moartea – moartea clasică mă enervează și înmormântarea clasică – zic că poate fi o șansă”

Citește și:

Sylvester Stallone s-a despărțit de soție, după 25 de ani? Dovada că, din păcate, așa stau lucrurile

Cel mai costisitor lucru pe care îl are Julia Chelaru în garderobă: ”Nu am căutat să iau lucruri pe care le-am văzut la altcineva scumpe” Pe ce-și cheltuiește banii