Invitat recent la podcastul „Ameritat cu Nasrin”, realizat și moderat de fosta vedetă TV Nasrin Ameri, Mihai Trăistariu a dezgropat amintiri pe care probabil le-ar vrea șterse din memoria lui. Născut pe 16 decembrie 1979, la Piatra Neamț, Mihai Trăistariu a moștenit talentul artistic din familie, căci atât mama sa, cât și tatăl lui, au avut tangențe cu zona artistică. Mama sa, Natalia, a cântat în tinerețe, iar tatăl său, Gheorghe, a fost un pictor renumit în Piatra Neamț. Și ceilalți frați ai lui, Mihai, Geanina și Vasile au studiat muzica. Însă, din copilăria sa, Mihai are mai mult amintiri cutremurătoare decât frumoase. Mama lui a îndurat multe din cauza soțului agresiv.

mihai-traistariu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Mihai Trăistariu, copilărie de coșmar cu tatăl violent

„Se spărgeau oale în capul lui maică-mea, de-a dreptul. O târa trasă de un picior. Adică am văzut niște secvențe de-astea. O închidea în baie, cu cheia, iar maică-mea urla și plângea toată ziua. O pedepsea. Eu, având vreo 14-15 anui eram îngrozit. Ca un monstru s-a comportat. Măi, știi cum o bătea? I-a scos un ochi. Maică-mea a avut un ochi din sticlă. A legat-o de calorifer și așa a lăsat-o așa. Caloriferul nu avea robinetul ăla, avea doar cuiul. Și maică-mea, în zbaterea ei, a intrat cu ochiul în cuiul ăla. Ajunsese aproape de crimă, eu am prins un pic de ură pe el. Nu mai știam, nu înțelegeam, ca și copil. Atunci când a murit taică-miu, mama nici măcar nu s-a dus la înmormântare”, a povestit Mihai în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”. Tatăl lui Mihai a murit în anul 1994, la vârsta de 68 de ani. Mihai avea 17 ani atunci.

Iar mama lui s-a stins în anul 2006, la 67 de ani, și nu a mai apucat să se bucure, alături de Mihai, de succesul de la Eurovision. „Maică-mea a prins Eurovision până în 2006, când am luat finala românească, am câștigat cu Tornero. A prins asta, numai că ea avea probleme la ficat. A făcut un cancer la ficat și în două luni s-a și stins. Ea a murit a doua zi, după ce eu am luat în Grecia cel mai mare punctaj din istoria României. Și atunci, a doua zi a intrat în comă, nici n-am apucat să vin acasă să se bucure”.

Citește și: Mihai Trăistariu, stupefiat de ce-au putut să facă turiștii cazați în apartamentele sale de pe litoral: „Tocmai am prins 20 de infractori!”

Citește și: VIDEO Mihai Trăistariu i-a dat de gol. Cât cer pe un concert Brenciu, Delia, Loredana și Bănică. “Mi se pare mult”.