Ulterior, cântărețul a detaliat subiectul, spunând și ce anume își dorește de la o femeie.

Mihai Trăistariu, în căutare de o nouă iubită

Mihai Trăistariu, ajuns la 40 de ani, este în căutarea unei iubite, fapt pe care l-a spus cu subiect și predicat într-o postare pe Facebook.

”Matrimoniale. Bărbos, mustăcios simpatic … caut fericirea”, a scris el pe rețeaua de socializare, postând și o fotografie, cel mai probabil mai veche. Ulterior, a datr mai multe detalii pe subiect. ,,E adevărat că de un an sunt singur. Singur nu înseamnă nepărat singurătate, ci faptul că nu mi-am găsit perechea. Am tot căutat-o, am tot postat, am tot căutat pe net. Primesc cereri, primesc oferte, dar sufletul meu nu consideră că mi-am găsit încă partenera perfectă și atunci dimineață, într-adevăr am făcut o postare și am scris: matrimoniale, bărbos, mustăcios, caut fericirea. Mi-am pus o poză nebierberit”, a declarat Mihai Trăistariu la Antena Stars.

De asemenea, cântărețul a spus că a de-a lungul timpului a avut parte de mai multe relații, însă majoritatea au eșuat rapid. ,,Fericirea poate că e cumva greșit înțeles. Mi-am scos din cap ca fericirea înseamnă neapărat perechea. Ar putea ca fericirea să fie cumva în alte lucruri. Poate ar trebui să mă scufund mai mult în muzică sau în afacerile mele, sau ar trebui să îmi găsesc activități care îmi plac. Eu asa partenere de viață am tot avut, am tot crezut că mi-am găsit perechea pe viață și m-am logodit în 2009. Ne-am rupt la câteva luni. Am tot dat-o în bară la capitolul dragoste”, a mai spus cântărețul.

Mihai Traistariu: „Sufletul meu este necăjit”

Totodată, artistul a mărturisit că nu se simte împlinit, iar sufletul lui este necăjit. Femeia care ar putea să îi fure inima lui Mihai Trăistariu nu trenuie să arate într-un fel anume, ci mai degrabă să fie simplă și vorbăreață.

,,Oricât ai da-o că te simți mai bine singur, nu e adevărat. Și atunci poate pe undeva sufletul meu cerșește, chiar și printr-o postare. E necăjit. Sufletul meu încă nu e împlinit și își mai caută perechea, pereche care nici măcar nu știu cum trebuie să arate, că nu am pretenții. Pur si simplu, sa fie o ființă simpla, vesela, vorbăreata, sa facă ciorbă, sa aibă un business propriu sau să fie angajată, să nu stea pe banii mei”, a spus spre final Mihai Trăistariu.

Vezi și Cu câți bani se descurcă pe lună Mihai Trăistariu: ”Trăiesc ca un amărât!”

Citește și:

Narcisa Suciu, dezvăluiri despre soțul finlandez. Cu ce se ocupă acesta

Cum arată sora lui Carmen Trandafir. Trăieşte de ani buni în Japonia!