Însă dieta lui nu e pentru toată lumea și chiar el recunoaște că are neplăceri de pe urma ei.

Concret, artistul trecut de 40 de ani se înfometează pentru a slăbi. Artistul a povestit că își dorește să scape cât mai repede de kilogramele în plus, de aceea a ales această metodă drastică.

Nemulțumit de felul în care arată, artistul trece și pe sala de sport, căci își dorește să slăbească minim 10 kilograme.

”Probabil am făcut gastrită deja”

Cântărețul a mărturisit că, încă din primele zile din ianuarie, a mers la sală, moment în care a și început dieta drastică.

„Da, m-am trezit gras, eu care am fost toată viața o slăbătură și am tras toată viața de fiare, am fost la sală și am arătat perfect.

Undeva în decembrie, m-am pus pe cântar și aveam 72 de kilograme și mi s-a părut foarte mult. Eu nu sunt înalt și se vede rău: aveam gușă, aveam burtă, aveam sâni și mi-am dat seama că pandemia asta m-a distrus.

M-am enervat și am început să merg la sală de pe 3 ianuarie (…) și am vrut să țin un fel de cură, dar mi-a fost frică. Atunci, beau apă și iar apă, numai apă”, a povestit Mihai Trăistariu, la Antena Stars.

Înfometarea i-a adus și neplăceri artistului, căci, de câteva zile, are dureri de burtă. Cu toate acestea, Mihai Trăistariu nu renunță la planul său.

În plus, artistul a mai spus că, în trecut, obișnuia să critice modele care se înfometeau pentru a nu lua în greutate, dar acum înțelege sacrificiile pe care le făceau.

„Când mă doare burta, mai iau niște iaurt, dar probabil am făcut gastrită deja. Stomacul roade în gol.

Teama de a rămâne gras m-a făcut să mă înfometez. Dieta minune a lui Mihai Trăistariu este înfometarea.

Nu sunt adeptul și chiar în trecut le judecam pe bulimicile astea, manechinele care erau uscate. pentru că se înfometau. Citeam că se înfometează că au murit, că au căzut pe stradă…

Dar nu am de gând să țin la nesfârșit dieta asta. Am și slăbit”, a mai spus artistul.

Câte kilogramne are în prezent

Mihai Trăistariu a mai spus că a reușit să slăbească patru kilograme, dar nu se oprește aici, pentru că își dorește să mai scape de 10 kilograme.

Ajuns la o greutate de 68 de kilograme, artistul a povestit că va face în continuare sacrificii pentru a slăbi și mai mult și pentru a ajunge la 58 de kilograme, așa cum și-a propus.

„Într-o săptămână, am slăbit patru kilograme, pentru că, efectiv, mă usuc. Mă simt un pic leșinat. Recunosc că nu am vlagă, mai ales atunci când mă duc la sală, deoarece mă duc nemâncat.

Eu țintesc spre 62 de kilograme, pentru că așa știu că arăt perfect întotdeauna și aș încerca un pic sub. Aș îndrăzni undeva pe la 58 de kilograme. Aș vrea să mă chinui toată luna ianuarie, aproape până cad din picioare de leșinat de foame”, a mai povestit Mihai Trăistariu.

Vezi și Mihai Trăistariu, decizie radicală! A spus unde urmează să se mute. Are și planurile pentru bătrânețe făcute: ”La 60 de ani, când nu mai pot, îmi fac o…”

Citește și:

Bebe Cotimanis, motivul pentru care nu se teme de moarte. Ce s-a întâmplat la mormântul mamei sale: ”Nu mai e acolo unde-i groapa. Am simțit aburul care se ducea spre cer…”

Anna Lesko, mamă pentru a doua oară? Artista a împlinit 44 de ani: „Regret că nu i-am oferit lui Adam mai devreme”