Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Oana Zăvoranu a mărturisit că a fost cerută în căsătorie de un bărbat din showbiz și mare a fost mirarea tuturor atunci când a spus că cel care a vrut să o ia de soție a fost nimeni altul decât Mihai Trăistariu.

Contactat de reporterii Antena Stars, Mihai Trăistariu a confirmat spusele Oanei Zăvoranu și a mărturisit că cererea în căsătorie a fost făcută pe vremea când aceasta divorța de Pepe.

”Da, s-a întâmplat acum vreo 10 ani, când Oana era în divorţ cu Pepe, era în discuţiile alea care apăreau pe la televizor. Eu urmăream puţin povestea, o apreciam mult şi pe Oana şi pe Pepe.

Eu sunt prieten cu amândoi. Dar ascultând-o cum vorbea, şi mie îmi place foarte mult felul ei de a fi, bineînţeles că i-am dat un mesaj şi i-am spus: <> Asta a fost cererea mea în căsătorie, să zicem aşa şi a rămas la nivelul acesta.”, a spus Mihai Trăistariu pentru Star Matinal, conform Antena Stars.

Iar pentru că Oana Zăvoranu l-a apreciat dintotdeauna pe Mihai Trăistariu datorită valențelor sale artistice, răspunsul acesteia nu a fost deloc unul tranșant așa cum se aștepta toată lumea.

„Ea mi-a trimis un mesaj cu un zâmbet şi a zis „Gata, ţin minte!”, a mai spus artistul.

Mai mult decât atât, Mihai Trăistariu a mărturisit că a fost atras dintotdeauna de caracterul ei și de felul ei direct în care a tratat lucrurile. Cât despre controversele pe care le-a creat, în ultima vreme, în showbiz-ul autohton, prin războiul pe care l-a declarat influencerițelor, artistul este de părere că este nevoie și de o persoană ca actrița care să spună lucrurilor pe nume.

”Mie îmi place foarte mult, mi-a plăcut caracterul ei, felul ei direct, sincer. Îmi plac oamenii în stare să le spună tranşant.

E adevărat că ea poate şi-a creat şi duşmani, dar este alegerea ei. Poate că pe undeva trebuie taxate anumite persoane şi ea are suficientă carieră în spate încât să îşi permită să arate cu degetul anumite nereguli din showbiz.”, a mai spus Mihai Trăistariu!

Vezi și Oana Zăvoranu a dezvăluit la ce vârstă și-a pierdut virginitatea! Detalii fără perdea din viața vedetei

Citește și:

O recunoști? E toată ziua la TV și în ziare, dar niciodată nu ai văzut-o așa!

Grasu XXL și Laura Andreșan s-au despărțit după 12 ani de relație. Au împreună o fetiță de un an și jumătate