Ședința foto la 13 ani distanță de la nuntă a avut loc tot pe scările Palatului Știrbei, dar de această dată cu fiicele lor alături. De fapt, cam atât s-a schimbat în familie, pentru că cei doi au rămas la fel de tineri, iar dragostea lor la fel de frumoasă.

Mihai, în vârstă de 42 de ani, și Elwira Petre, cu doi ani mai tânără, pe care în curând îi vom vedea la „Asia Express”, la Antena 1, au făcut nunta pe 7 iunie 2008, la Palatul Știrbei.

Revenind la actuala ședință foto, de această dată una de familie, vedetele sunt fără îndoială Catinca, care are 8 ani și 8 luni, și Ariana, de 3 ani.

„Acum și cu 13 ani în urmă” a scris coregrafa pe pagina ei de instagram.

in-urma-cu-13-ani-la-nuntaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Elwira și Mihai Petre au acceptat să plece împreună în competiția „Asia Express”, iar din toamnă le vom vedea aventurile, la Antena 1. După difuzarea acestei emisiuni, se pare că Mihai va avea propriul scaun de jurat într-un nou show de televiziune.

Elwira și Mihai Petre s-au cunoscut la o probă de dans, iar mai târziu au devenit soț și soție. Elwira a început relația cu Mihai Petre când avea numai 18 ani.

Vezi și Elwira și Mihai Petre, imagine rară de la Campionatul României din 2004: „Mi se pare că au trecut 100 de ani de atunci”. E emoționantă povestea lor de dragoste!

Citește și:

Alessandra Stoicescu, mărturisiri despre viața de mămică. ”Gândindu-mă la aceste lucruri, am spus că este limpede că Sara e dată de Dumnezeu”

Nadine a părăsit România! În ce țară a ales să locuiască: ”Simt că m-am resucitat”