Mihai Rait (42 de ani) are o soție sexy și tinerică, așa că e normal să-și dorească să arate bine. Lăsând gluma la o parte, transformarea actorului este benefică pentru sănătate și starea de spirit, așa că aplauze! Mihai Rait se transformă în Van Damme, ușor-ușor, căci dacă după doar 6 săptămâni arată așa, ne închipuim ce rezultate va avea peste un an.

Mihai Rait, transformare uluitoare în doar 6 săptămâni

Actorul din „Las Fierbinți” anunța, acum 6 săptămâni, că se apucă de sală, sub supravegherea antrenorului Vlad Burghelea. Acesta scoate untul din multe vedete, la sala de sport, printre care Smiley, Codin Maticiuc și iubita lui, Ana Pandeli. „Gata, de azi le rup pe fiare sau ele pe mine sau el nu se știe”, spunea Dorel.

Și iată că ambiția nu l-a părăsit, iar rezultatele sunt spectaculoase. După 6 săptămâni, actorul, care de 10 ani joacă în celebrul serial de la PRO TV, a revenit cu rezultatul. El a publicat 2 poze, înainte și după perioada aceasta de antrenamente, iar fanii sunt în delir. „Tom Cruise de România”, „Acum chiar îl scoți pe Rambo”, „Felicitări, omule!”, au fost doar câteva dintre mesajele primite de la fani. „Înainte și după 6 săptămâni. S-a slăbit da’ s-a si chinuit. Se și continuă treaba”, a fost comentariul lui Mihai Rait.

vlad-burghelea-mihai-raitSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Mihai Rait, nășit de Mihai Bobonete

Serialul „Las Fierbinți” a împlinit anul acesta 10 ani și încă se filmează, cu succes, în deja celebra localitate din județul Ialomița. Între actori s-au legat prietenii durabile, ba chiar unii s-au și înrudit între ei. Luna trecută, Mihai Rait, interpretul lui Dorel, a publicat pe Instagram imagini cu superba lui soție, Ana Maria, cu care a fost într-o vacanță, în Spania. Cei doi s-au căsătorit în aprilie 2017, iar nași de cununie le-au fost Mihai și Cătălina Bobonete. Bobiță și Dorel sunt prieteni din copilărie, iar relația lor s-a sudat și mai mult odată cu serialul de succes în care joacă.

Citește și: Ce soții frumoase au actorii din „Las Fierbinți”! Bobiță l-a nășit pe Dorel în viața reală

Citește și: Mihai Bobonete și Mihai Rait, poză de colecție de acum 20 de ani. Cum arătau actorii din Las Fierbinți