Mihai Petre a avut parte de o experiență extrem de neplăcută pe pârtia de schi din Austria. Ceea ce trebuia să fie o vacanță de vis s-a transformat rapid într-un coșmar ce s-a încheiat chiar în cabinetul medicului specialist.

Celebrul dansator s-a accidentat în timp ce făcea snowboarding, însă, pe loc, nu a luat în seamă gravitatea incidentului. Nu s-a dus imediat la spital și nici măcar nu a cerut ajutor, ceea ce a agravat situația.

„Pe scurt, am luat o trântă la snowboarding. Nici nu știu exact cum s-a întâmplat, dar m-am trezit pe jos respirând greu, cu o durere insuportabilă la genunchi, care a trecut parțial în câteva minute.

Fără să realizez cât de grav este, am continuat să mă dau încă jumătate de zi, plus ceva mers pe jos. Asta nu e bine, însă am realizat cât de pregătiți suntem să facem față situațiilor de criză, pentru că trebuia să ajung cumva în vale și nu simțeam că e atât de grav încât trebuie să cer ajutor la 112- semnal nu aveam- mi se părea ca pot sa duc.”, a scris Mihai Petre pe rețelele de socializare.

Ce diagnostic a primit Mihai Petre

Când a ajuns înapoi acasă, Mihai Petre s-a dus direct în cabinetul medicului, unde i s-a pus și diagnosticul dur. Acesta se confruntă cu o ruptură de ligament, motiv pentru care trebuie să-și întrerupă activitatea profesională o perioadă bună de timp.

„Oi fi fost viteaz, o fi fost adrenalina, faptul că nu știam cât de grav este, nu știu, dar parcă mai rău mă doare acum, când am aflat că este rupt ligamentul. Am ajuns acasă și imediat am fost la consult (…)

În rest, voi experimenta cum e să nu îți poți folosi piciorul la capacitate maximă. Prin prisma jobului, probabil va fi o lecție care mă va învăța mult, în urma căreia sper să dezvolt abilitați si perspective noi.

Vă pup. Ps: dacă vedeți pozele, Dl doctor, să știți că m-am ridicat doar de două ori, și atunci m-au prins. Nu glumesc.”, a continuat acesta. În fotografia atașată se poate vedea că celebrul dansator și fost concurent de reality show de supraviețuire are unul dintre picioare imobilizat.

Vezi și Cât poate fi de frumoasă sora lui Mihai Petre! A fost petrecere mare în familia de dansatori

Citește și:

Lacrimi la ziua lui Bruce Willis, diagnosticat cu demență: „Mi-am început dimineața plângând”. Actorul, sărbătorit de fosta și de actuala soție

Ilie Năstase, dat de gol de Brigitte Pastramă. Ce obișnuia să facă în timpul mariajului cu ea