Cunoscutul coregraf și dansator Mihai Petre este ambasador al învăţământului profesional din România, pentru a doua oară, și susține campania de promovare a acestuia.

Sunt bucuros să sprijin şi anul acesta învăţământul profesional. În urma campaniei desfășurate anul trecut am văzut un interes în creștere din partea elevilor care au înțeles că dobândirea unei calificări profesionale îi poate ajuta mai rapid să dobândească un loc de muncă și le deschide porți pentru a se angaja atât în România, cât și în orice țară din Uniunea Europeană. Este important să avem meseriași bine pregătiți, profesioniști în domeniul lor de activitate, care prin munca lor ne ajută să ne desfășurăm în cele mai bune condiții activitățile noastre de zi cu zi., a declarat Mihai Petre.

De asemenea, tinerii care se înscriu la o formă de învățământ profesională pot beneficia de o bursă lunară în valoare de 200 de lei pe parcursul studiilor, la finalul cărora pot alege să se înscrie în învățământul liceal, din clasa a XI-a. Oferta educațională poate fi descărcată de aici.

Prin intermediul materialelor informative elevii din unitățile de învățământ din întreaga țară au putut accesa toate informațiile din acest an despre înscriere și oferta disponibilă pentru învățământul profesional.

Credit foto: Antena 1