Mihai Petre și soția lui, Elwira, sunt împreună de 23 de ani, iar povestea lor de dragoste parcă este desprinsă din basme. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite și longevive cupluri din showbiz-ul românesc și au reușit să ajungă la inimile telespectatorilor, după ce s-au luptat până în ultima clipă în competiția Asia Express, sezonul 4, și au obținut premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro.

15 ani de căsnicie și 23 de ani de relație

Mihai și Elwira Petre sunt căsătoriți din anul 2008, iar cei doi au împreună două fetițe.

”Când n-am cunoscut, eram doi copii. Nu ne trecea prin cap că o să rămânem 23 de ani împreună. Happy anniversary to us! #anniversary #15yearsmarried #23yearstogether.”, este mesajul postat de cei doi pe rețelele de socializare.

Cei doi le-au făcut și o surpriză de proporții fanilor, postând o serie de fotografii cu ei doi la malul mării.

15-ani-de-casnicieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

Ce fel de părinți sunt cei doij pentru cele două fiice

Elwira Petre se mândrește cu cele două fetițe, Catinca și Ariana, iar vedeta a vorbit într-un interviu pentru Antena Stars despre relația pe care o are cu cele două fete. Elwira Petre încearcă să își responsabilizeze micuțele de la o vârstă fragedă și intervine doar atunci când situația i se pare periculoasă.

„Sunt o mamă permisivă, până la un punct. Până în punctul în care simt că lucrurile pot să ducă într-o direcție periculoasă, atunci intervin, dar le permit fetelor să facă foarte multe lucruri. Nu am problema asta dacă știu că pot fi lângă ele să le ajut și să le salvez. Intervin numai când este periculos.

La fel este și Mihai. Suntem pe aceeași lungime pe subiectul acesta. Eu am încredere în ele foarte mare și ce încerc să fac ca părinte și că mamă este să le învăț să se obișnuiască cu viața, să se descurce, pentru că asta este cel mai important pentru ele.”, a spus Elwira Petre, la Antena Stars.

Mesajul lui Mihai Petre, de ziua soției

Și Mihai Petre vorbea foarte frumos despre soția sa la începutul acestui an, atunci când Elwira a împlinit 41 de ani.

„La mulți ani, iubita mea! A trecut ceva timp, ești neschimbată, eu m-am maturizat puțin, deși încă e drum lung pâna acolo, recunosc.

Îți multumesc pentru tot, pentru ce nici măcar nu ne trecea prin cap când am făcut poza asta, deși cumva știam de atunci că te-am găsit.

Încă nu-mi doresc să trăiesc vreo zi fără tine, doar că acum știu că asta nu se va întâmpla. Pentru că iubirea nu are sfârșit”, a fost mesajul lui Mihai Petre pentru soția lui.

Poveste de dragoste de film

Dar cum s-au cunoscut cei doi? „Amândoi suntem sportivi de performanță. Prin 2001, îmi căutăm o partenera de dans, nu reușeam să găsesc pe cineva cu care să fac echipă și, prin urmare, nu puteam participa la competiții.

Au fost momen­te în care am vrut să renunț la dans. Însă a apă­rut… Elwira.

Și ea își cauta un partener, așa că am aranjat o întâlnire, la Chișinău – antrenorul ei preda în Republica Moldova. Am mers până aco­lo cu mașina, împreună cu tata. Trei zile am stat în sală, am dansat, am văzut la ce stiluri suntem mai buni și am decis să ne antrenăm împreună. Pe atunci, comunicam în limba engleză”, povestea Mihai Petre, în 2010, pentru Pro TV Magazin.

„Eram disperat să particip la concursurile de dans. Așa că am plecat în Polonia, unde ne-am antrenat câteva luni. Am închiriat un apartament acolo, dar n-aveam nici mașină de spălat, nici televizor. Așa că eu îmi spălam singur rufele, îmi călcam, la capitolul gătit improvizam… Apoi, ne-am întors în România.

Nu pot să spun data exactă când ne-am îndrăgostit. Totul s-a petrecut în timp, după ce am început să ne cunoaștem mai bine, să ne descoperim.

Cred că amândoi am făcut primul pas, în același timp. A renunțat la viața ei din Polonia pentru a fi cu mine. Ne-am mutat imediat împreună, dar am cerut-o în căsătorie prin 2006. După doi ani, am făcut și nunta.

Nu mai știu în ce limba am formulat întrebarea, important era că știam cum sună DA și în română, și în poloneză, și în engleză”, povestea Mihai la acea vreme.

Vezi și Cum arată mama Elwirei Petre. Fotografie rară cu soacra lui Mihai Petre

Citește și:

Stephan Pelger, ultimul interviu: „Insomnia și-a pus amprenta pe toate aspectele vieții mele”. Designerul a fost găsit mort

Designerul român Stephan Pelger a fost găsit mort. Avea numai 44 de ani