Vedeta Pro TV vrea ca de ziua lui să petreacă în familie, doar alături de frumoasa lui soție, Elwira, și de cele două fetițe ale lor, Catinca (6 ani) și micuța Ariana Ilinca, care a venit pe lume, în luna august, anul trecut.

„Mi-am făcut cadou de ziua mea o zi întreaga cu ele!”, a scris Mihai Petre și a publicat o imagine în care apare alături de fetițele lui, la plimbare.


Elwira, de origine poloneză,  și Mihai Petre împlinesc anul acesta 19 ani de relație și 11 ani de căsnicie, însă cei doi par la fel de îndrăgostiți ca la început.

 

Cei doi s-au cunoscut în Republica Moldova, după ce amândoi au rămas fără parteneri de dans. „Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru- în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca tine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu’, a declarat Mihai, într-un interviu mai vechi pentru Adevărul.

Citește și: