Vedeta Pro TV a  publicat pe contul lui de Instagram două imagini cu noul membru al familiei lui, alături de un mesaj emoționant.

„Te asigur ca una dintre cele mai puternice emoții pe care le poți trăi este să îți ții copilul pentru prima dată în brațe”, a scris Mihai Petre.

Mihai Petre și soția lui mai au împreună o fetiță de 6 ani, pe nume Catinca,  care e foarte încântată că are o surioară.

MIhai Petre si fetita luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

 

Mihai Petre și Elwira formează un cuplu de 18 ani

„Ne gândim încă la nume. Avem o listă întreagă de nume. Acum trebuie să luăm în considerare şi punctul de vedere al Catincăi.  Le scriem pe toate şi o să ne hotărâm la un moment dat”, a spus Elwira Petre, înainte să nască. .

„Catinca propune niște nume de desen animat fantastice. Vom găsi până la urmă o variantă cu care să fim toți fericiți, o variantă care să fie și românească-polonă ”, a precizat și Mihai.

Elwira, de origine poloneză,  și Mihai Petre au împlinit anul acesta 18 ani de relație și 10 ani de căsnicie, însă cei doi par la fel de îndrăgostiți ca la început.

Cei doi s-au cunoscut în Republica Moldova, după ce amândoi au rămas fără parteneri de dans. „Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru- în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca tine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, a declarat Mihai, într-un interviu mai vechi pentru Adevărul.

Citește și: