Mihai Petre (41 de ani)  are de ce să fie mândru. Acesta are o familie superbă, alături de soția sa, Elwira, care i-a adus pe lume două fete adorabile, una mai frumoasă ca alta.

Mihai Petre și Elwira s-au căsătorit în 2008 și sunt părinții a doua fete. Catinca a venit pe lume pe 12.12. 2012, iar în august 2018 a venit pe lume și surioara ei, Ariana, iar cele două sunt adorabile. De atunci familia lor este completă și ei sunt mai fericiți ca oricând.

Mihai Petre împlinește azi 40 de ani. Ce cadou frumos și-a făcutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Recent, Ariana a cucerit inimile telespectatorilor în finala de la „Românii au talent”, care a avut loc în condiții speciale și jurații au intrat în direct de acasă. Când Mihai Petre vorbea în direct, Ariana, curioasă din fire, a apărut și ea în cadru să –i vadă pe colegii tatălui ei, iar publicul s-a topit.

Ariana a moștenit foarte bine trăsăturile mamei ei și este adorabilă. Blonduță, cu ochii albaștri și grăsunică, micuța care va împlini vârsta de doi ani în august,  topește inima oricui. Nici sora ei nu e mai prejos și la doar 8 ani este superbă.

Citește și: