Mihai Petre a cunoscut dansul sportiv încă din copilărie, iar prin muncă și pasiune, a devenit campion național de la 14 ani. În prezent, este tată de fete și formează alături de soția lui, Elwira, una dintre cele mai puternice și dedicate cupluri pe ringurile de dans, făcându-ne mândri în concursurile internaționale și mondiale. Recent, cuplul a participat la emisiunea concurs Asia Express.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Mihai Petre a povestit despre parcursul său profesional și despre cum în dans, ca în orice altă meserie, există și riscuri, de la accidentări și până la întâmplări neașteptate.

„Am primit avansuri de la bărbați, dar nu în România,mai grav. Ei nu mă cunoșteau, nu știau cine sunt și că-mi plac femeile. Am primit de la un antrenor la un moment dat. Am simțit eu că ar fi ceva acolo. Dansam și la un moment dat am simțit că mi-a așezat mâna într-un fel (…). Recunosc că am avut o reacție nepotrivită atunci, aveam vreo 15-16 ani (…). De aia am dat la dans, că erau multe fete”, a spus Mihai Petre.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –