Pe 23 și 24 mai, la Sala Rapid București, “Academia de dans Mihai Petre” organizează cea de-a patra ediție internațională a concursului de dans sportiv Romanian Open. Nu mai puțin de 500 de perechi din întreaga lume, cu vârste cuprinse între 6 și 60 de ani, se vor întrece pe ritmuri de samba, vals, rumba sau jive. În competiție vor fi prezente câteva dintre perechile aflate în top 10 mondial, inclusiv numărul 1 mondial la secțiunea Latino și numărul 6 mondial la secțiunea Standard. Alături de ei vor concura campionii naționali ai României atât la secțiunea Standard, cât și Latino.

Sunt mândru că reușesc să organizez Romanian Open pentru a patra oară ca și concurs internațional, dar mai ales că am reușit să creez împreună cu echipa mea o competiție respectată la care vin să danseze cei mai buni dansatori ai lumii. Toți cei prezenți sâmbătă și duminică la Sala Rapid au șansa să vadă un adevărat spectacol pus în scenă de elita dansului sportiv mondial”, a declarat Mihai Petre.

Galele finale, semifinalele și finalele vor începe de la ora 19:00, atât sâmbăta, cât și duminică, iar biletele pot fi achiziționate direct de la locul desfășurării evenimentului.

Credit foto: Adrian Manolache

Credit foto: Adrian Manolache