Mihai Onilă a făcut primele declarații despre noua parteneră de viață. Acesta a mărturisit că femeia de care s-a îndrăgostit a întâlnit-o la un curs de Reiki pe care îl predă. Ulterior relația lor s-a dezvoltat și pentru că a aflat că era căsătorită, aceasta a rămas la stadiul de prietenie, până când Laura a facut primul pas.

„Laura a apărut la un curs de Reiki pe care îl predau. Mi-a cerut să îi dau o ansă, iar în momentul ăla am început să comunicăm și ne-am mărturisit dragostea. Eu am văzut că era cu soțul ei, dar nu știam că nu mai au nicio relație. Ea a făcut primul pas. Lucrurile au evoluat într-un mod pozitiv”, a dezvăluit Mihai Onilă, fostul membru Axxa pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, Mihai Onilă a mărturisit că atât el, cât și partenera sa de viață, au în plan o nuntă în viitorul apropiat.

„Suntem oameni mari, nu mai suntem copii, ca să ne jucăm de-a relația. Din fericire, fiecare dintre noi este într-un divorț. Era o relație toxică cu fosta, ducea către ceva negativ și nu avea sens să acutizăm lucrurile.”, a mai declarat artistul.

Citește și:

Cum arată, la 13 ani, fiica lui Laurențiu Duță. E bucățică ruptă din tatăl ei!

Prima imagine cu fiica lui Nicolae şi a Alinei-Maria a României. Micuța a apărut într-o revistă franceză