Recent, omul de radio, tată a trei copii, a vorbit despre secretul unei căsnicii de durată. Mihai Morar trăiește de 16 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Gabriela, femeia care l-a făcut tată.

„Într-o relație, femeia este cea inteligentă. Cred că despre asta este vorba”, a spus acesta.

Vedeta a subliniat și care sunt cele două lucruri care nu trebuie să lipsească dintr-un mariaj.

e-casatorit-de-16-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Mihai Morar, despre secretul unui mariaj de lungă durată

Mihai Morar și soția lui formează unul din cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Deși celebru ed multă vreme, Mihai Morar a decis să își țină familia departe de ochii curioșilor și să trăiască discret viața de cuplu.

Soții Morar se bucură și de trei fetițe minunate: Roua, Mara și Cezara. Mulți dintre fanii omului de radio s-au întrebat de-a lungul timpului cum a reușit să clădească o poveste de iubire atât de stabilă.

Într-un interviu recent, realizatorul de radio a punctat că soția lui îl cunoaște foarte bine și acționează în consecință. De altfel, spune el, femeia este cea inteligentă într-o relație.

De asemenea, prezentatorul TV a mai punctat un amănunt important, un stâlp al căsniciei. Potrivit lui, este nevoie de echilibru și sens pentru ca o căsătorie să treacă testul timpului.

,,Cred că ea îl știe mai bine decât mine pentru că, din punct de vedere al inteligenței într-o relație, femeia este cea inteligentă sau cu adevărat inteligentă.

Altfel, cred că despre asta este vorba, despre echilibru și despre sens. Dacă lucrurile într-o relație, într-un job, în orice, nu au un sens, sunt foarte fragile, se pot dărâma. Dacă ai un sens, lucrurile rezistă în timp”, a spus vedeta, pentru ego.ro.

Cu ce se ocupă partenera prezentatorului

Mihai și Gabriela Morar s-au cunoscut în 2006, moment în care erau colegi la Radio 21. Aceștia au decis rapid să se căsătorească, după ce s-au îndrăgostit la prima vedere.

Dacă despre omul de radio se știu multe, soția lui a preferat să rămână în umbră.

Gabriela Morar este învățătoare și este foarte dedicată meseriei ei.

Mihai Morar își amintește că, la începutul relației lor, el era cel orgolios, dar și-a dat seama că ,,nu duce nicăieri” o astfel de atitudine.

„Cred că e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei.

La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul”, a mai povestit acesta în urmă cu ceva vreme.

Vezi și Mihai Morar, mesaj duios pentru fetele lui gemene. 14 sfaturi pentru Mara și Cezara, care împlinesc 14 ani

Citește și:

Simona Gherghe a ajuns la spital, în vacanța de la schi. Ce diagnostic a primit de la medicii italieni

Adele, diagnostic crunt. Șchiopătează de durere și totul s-a declanșat de la un strănut!