Recunoaște că e o vârstă crucială, așa că și mesajul său e unul cu totul special. Lesne de imaginat ce se ăntâmplă și în sufletul său de tată.

Cu ocazia împlinirii a 15 ani, omul de radio, un familist convins, a ținut să le transmită fetelor sale câteva gânduri. Mesajul său e cu siguranță unul la care rezonează mulți părinți, dar nu numai. Și tot în mesajul său, unul care spune multe despre propria persoană, se vor regăsi mii de oameni.

Iubitele mele, Mara și Cezara,
CINCISPREZECE. Când încep cei mai frumoși ani. Poate o să vi se pară teribili acum, dar cu vârsta de acum o să vă hrăniti toată viața.

CINCISPREZECE. Poate vârsta copilului interior a fiecărui adult care ascultă de copilul interior. Adică, motorul, focul viu, vocea sau cum mai vreți voi să-i spuneți.

CINCISPREZECE. Vă minte cine vă spune că e vârsta critică. E vârsta capitală. Pentru că prieteniile adevărate de acum rămân pentru totdeauna.

CINCISPREZECE. Pentru că pasiunile de acum ard toată viața.

CINCISPREZECE. Nu mai sunteți copii, dar așa o să vă spună mami și tati toată viața. Nu mai sunteți copii, dar asta vă rămâne vârsta copilului vostru interior toată viața.

CINCISPREZECE. Anii cu cele mai multe întrebări. Să nu vă speriați, sunt minunați. Anii îngrozitori ai vieții sunt cei în care ai mai multe răspunsuri decât întrebări.

CINCISPREZECE. Când te scuturi de tot de copilărie, pe dinafară, dar o păstrezi pe veci pe dinăuntru.

CINCISPREZECE. Anii la care unii deja erau faimoși, alții campioni, alții bogați. Voi să fiți doar vii.

CINCISPREZECE. Vârsta la care visezi să schimbi lumea. N-o s-o schimbați! Dar, vă știu, nici lumea n-o să vă schimbe pe voi.

CINCISPREZECE. Anii la care vocea lui Taylor Swift se aude mai tare decât vocea părinților. Dar, în curând, chiar și vocea lui Taylor va fi acoperită de o voce care abia acum se formează: vocea sinelui vostru.

CINCISPREZECE. Vârsta primilor fluturi în stomac. Dar despre asta vă spune Taylor mai multe.

La mulți ani, Mara și Cezara! Vă iubim!”, este scrisoarea transmisă de Mihai Morar fiicelor sale.

gemenele-lui-au-implinit-15-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 23

Decizia luată de una dintre gemenele sale

Mihai Morar și soția lui, Gabriela, sunt părinți pentru trei fete: gemenele Mara și Cezara și mezina familiei, micuța Roua. Recent, în urmă cu o lună, acesta a venit cu o veste complet neașteptată legată de gemenele sale, mai cu seamă de Cezara.

Gemenele lui Mihai Morar au terminat clasa a opta: „Doi dintre copiii mei nu mai sunt copii”. Imagini de la absolvire cu Mara și Cezara

Până acum, timp de opt ani, fetele au fost colege și au învățat la o școală privată, pentru care realizatorul de radio plătea o avere. Însă, odată cu începerea liceului, Cezara și Mara nu au ales același drum, spre surprinderea tuturor, mai cu seamă a părinților.

Jurnalistul a declarat în nenumărate rânduri că educația fetelor sale este foarte importantă, motiv pentru care plătește oricât este nevoie.

Are însă încredere în ele și în deciziile lor, așa că s-a văzut, cumva, pus în fața faptului împlinit de îndată ce Cezara și-a spus dorința.

Concret, aceasta nu a mai vrut să studieze la școala privată, alegând să meargă la un liceu de stat.

 Cezara a ales un liceu de stat, Colegiul Național Sfântul Sava, iar Mara a vrut să rămână la instituția privată unde a studiat până acum, Olga Gudynn Int’l School.

ZIUA ÎN CARE INIMA MEA S-A ÎMPĂRȚIT ÎN 3 LOCURI DIFERITE… Felicitări, Cezara, pentru că ai ales ceva nou: Colegiul Național SFÂNTUL SAVA!

Felicitări, Mara, pentru că ai ales să rămâi “acasa”, la @olgagudynnintlschool! Roua, ai două surori minunate! Să-ți fie exemplu! Ai ce invăța de la ELE! Vă iubesc infinit!❤️❤️❤️”– este textul scris de mama lor, Gabriela, astăzi, în prima zi de școală, îl simt la fel, îl semnez și nu mai adaug nimic. ❤️❤️❤️„, este mesajul transmis de Mihai Morar, pe rețelele sociale, în ziua reîneperii școlii.

Mihai Morar, mesaj duios pentru fetele lui gemene. 14 sfaturi pentru Mara și Cezara, la vârsta de 14 ani

Mihai Morar, despre anxietățile cu care se confruntă

Mihai Morar a muncit extrem de mult pentru a-și realiza visul, și anume să ajungă prezentator de radio, lucru care s-a și întâmplat. Pe lângă pasiunea pentru televiziune și radio, Mihai Morar a decis să-și facă și un canal de Youtube, acolo unde invită numeroase vedete.

Cu toate astea, prezentatorul TV recunoaște că are momente în care crede că nu este ajuns. Acesta a mărturisit recent că se confruntă cu anumite anxietăți și îi este frică să nu fie refuzat sau să nu fie dat afară de la locul de muncă.

Mihai Morar a mărturisit că toate aceste frici pleacă din copilărie. De asemenea, prezentatorul TV a povestit că mama sa îi spunea de multe ori că nu o să reușească în viață.

„Eu n-am talent, n-am niciun talent, dar am darul ăsta sau mi l-am educat, de a asculta oamenii, știu să îi ascult până la capăt, nu îi întrerup la virgulă.

Am o grămadă de anxietăți. Să nu mă dea afară! Până acum vreo doi ani aveam treaba asta, să nu mă dea afară de la radio, în general asta cu sentimentul ăsta al eșecului, a fi aruncat în stradă, pentru că vine din copilărie. Când eu am auzit chestia asta și cred că toată generația mea a auzit asta de la părinți: O să ajungi să cureți veceuri, o să ajungi să mături străzile!’.

Nu că ar fi rușinos asta, și dacă ajungeam, ce, făceam ceva decent, onorabil. Că o să ajung ultimul om, îmi mai spunea maică-mea, și am trăit și trăiesc și acum cu frica asta, să nu fiu exclus, să nu fiu dat afară, să nu fiu validat!”, a explicat Mihai Morar, conform Cancan.

Vezi și Mihai Morar, moment rar în care vorbește despre soția sa, Gabriela, după 16 ani de căsătorie: ”Femeia este cea inteligentă în relație”