E și motivul pentru care omul de radio, tatăl a trei fetițe, a postat recent pe rețelele de socializare o fotografie care îl prezintă în cea mai bună formă a sa, după cum recunoaște chiar el.

A postat pe rețelele de socializare o fotografie făcută într-un geam sau o vitrină, cu el în pantaloni sport și la bustul gol. Nu doar că se întrezăresc, dar chiar se văd mușchii abdominali bine conturați, recompensa eforturilor din ultima vreme.

„Rezoluția mea pentru 2022: să mă întorc la cea mai bună formă fizică a mea, pe care am avut-o în cea mai grea perioadă a lumii în care trăim. Nu am postat niciodata această fotografie. Ea are importanță doar acum, doar pentru mine. Ca să știu că se poate.

Asta era forma mea din “carantină”. Pentru că atunci am avut ceva esențial: disciplină. Așa că, las poza asta aici, în ultima zi de vacanță. Iar de mâine mă apuc de trebă. De toate treburile. Dar, în primul rând, de treaba mea. Și, da, e mai mult decât a pune o ReZUluție pe hârtie. Cel mai mult e despre “a manifesta”. Și “a manifesta” începe cu gândul ăsta: se poate!”, a scris al alături de instantaneu.

muschi-de-carantinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Și Mihai Morar se ține de treabă. De câteva zile, împreună cu Radu Vâlcan, soțul Adelei Popescu, iese la alergat în Herăstrău, fie frigul cât de mare și noaptea cât de neagră.

„Ora 5.00, bună dimineața! Radu Vâlcan a slăbit, eu m-am îngrășat, doar un lucru-i neschimbat: am ieșit la alergat!”, scria zilele trecute Mihai Morar pe Instagram, în dreptul unei imagini cu ei echipați și nasurile înroșite de frig.

Vezi și Mihai Morar, despre cum e să fii tată de trei fete la 40 de ani. Cea mică încă e alăptată! Câți ani are Roua

Citește și:

Cum a slăbit Andreea Marin rapid, după sărbători. A dat jos 3 kilograme într-o săptămână

Ioana, fata lui Mădălin Voicu, este gravidă în şase luni. Tatăl ei abia acum a aflat! Cum i-a dat vestea și ce nume neobișnuit va avea copilul