Mihai Morar a fost cel care a dat marea veste, în direct la Radio ZU, recunoscând a avut emoții mari. Totul a decurs foarte bine, micuţa s-a născut sănătoasă, iar Gabriela, soţia prezentatorului, este, de asemenea, foarte bine. El a publicat și prima imagine cu noul membru al familiei sale, pe contul lui de facebook.

 

„Să fii tu Binele, Iubirea din lumea asta dură
Fiindcă e singura și n-o primim pe-a doua.
Dintr-un ocean, tu nu ești doar o picătură,
Tu ești oceanul dintr-o picătură. Tu ești ROUA!”, a scris vedeta la imaginea cu cea de-a treia fiică.

„Uşor uşor îmi revin. Am un pat aici cred că trebuie să mă intubeze şi pe mine. Voi nu ştiţi să faceţi un interviu cu un tânăr tătic. Nu aţi întrebat câte kg are. Eu vorbesc cu voi şi Gabriela nici nu a ieşit din operaţie. Am văzut-o pe cea mică, nu am ţinut-o încă în braţe, doar am mângâiat-o pe creştet. A avut enorm faţă de cât au avut fetele. Are cât au avut ele împreună. Are 2,950 kg şi 52 de centimetri. Este cea mai grea aşteptare, e un pic ca atunci când aştepţi să vină audienţele la radio. Aştepţi şi nu ştii când vine căruciorul. Sunt multe lucruri pe care nu le conştientizăm, oricum, ce am trăit acum zece ani este cu totul şi cu totul altfel, atunci aveam 20 şi ceva de ani. Emoţiile le trăieşti altfel la vârste diferite”, a spus Mihai Morar la Radio Zu.

Citește și: Sărbătoare mare azi în familia Andreei Esca. Fiul vedetei Pro TV împlinește 16 ani. Ce frumos e!

Mihai Morar și soția lui mai au împreună două fete gemene

„ÎNAINTE SĂ VII. Trebuie să știi… Timpul s-a oprit în loc. Harbar n-am pentru cât. Nimeni n-a avut curajul să măsoare. Poate că e o secundă, poate că e o viață…Înainte să vii. Tu și toți ceilalalți copii. Înainte ca viața să dea viață. Timpul, îți spun, s-a oprit în loc. Și tu erai la granița nemarcată dintre pacea din placentă și prima ta amprentă. Erai în linștea absolută dintre pântecele unei lumi, însăși Mama, și scutecele altei lumi, însăși Lumea. Zburai impoderabil între genune și minune. Tu și toți ceilalți copii. Te pregăteai de saltul universal, desprinderea de cordonul ombilical, singura ta jucărie până acum, și prinderea perfectă în pumnul tău minuscul a unui deget părintesc, primul punct de sprijin sigur în Lumea nouă, unde jucăria preferată a oamenilor este joaca de-a Binele și Răul. Înainte să vii. Inainte ca viața să dea viață. Timpul s-a oprit în loc. Pregătit să-ți audă strigătul unic, prin care te transformi din ecografie în demografie. Timpul te aștepta pe tine. Să te lepezi de lichidul amniotic și să-ți umpli plămânii de aerul biotic.Înainte să vii. Înainte ca viața să dea viață. Înainte să fii în evidența populației, tu ești ”evidența iubirii”. Înainte să fii printre NOU-NĂSCUȚI. Înainte să fii printre NOI – RENĂSCUȚI”, a scris prezentatorul TV și pe contul lui de facebook, alături de o poză cu el și soția lui, probabil în liftul clinicii unde a născut.

Mihai Morar, în vârstă de 37 de ani, și soția lui mai au împreună două fetițe gemene, născute în urmă cu 10 ani, Mara și Cezara.