De Sărbători, întreaga familie a fost acasă, la Baia Mare, unde s-a mâncat, s-a dormit, s-au oferit cadouri, după cum a povestit vedeta.

Cel mai greu a fost cu darurile mezinei, a mărturisit Morar: Fiecare cu dorințele ei! La Roua a fost mai greu, că își schimbă dorințele în fiecare zi. Moș Crăciun a fost ușor bulversat, pentru că într-o zi îl voia pe Mickey Mouse, în alta voia un lup, ba un hipopotam…”

Omul de radio a mărturisit că Roua îl solicită cel mai mult dintre cele trei fetițe ale sale: ”Ar fi și culmea să nu fie ea cea care primește cea mai multă atenție, pentru că ea e cea mai mică. Nu e solicitare, e terapia prin joc cu copiii și bucuria. Pentru mine e o șansă mare ca, la o diferență de aproape 10 ani și ceva, să am un copil și să reiau copilăria mea și a fetelor mele, prin Roua”.

Întrebat, într-un interviu Click!, cum îi place să-și petreacă timpul cu cea mică, Mihai Morar a povestit: ”În principiu toate chestiile periculoase pe care nu le poate face cu mama sau cu surorile mai mari, pentru că na, unde mamele văd un pericol, pentru tată nu este decât o oportunitate. Toate nebuniile!

Nu sunt genul de părinte care să fie foarte fricos, aoleo ce i se întâmplă copilului meu! Oricum, oricât de atent ai fi, în clipa în care nu mai ești atent, atunci o să i se întâmple. Toți copiii cad!”.

Are noroc, însă, că Roua e o fetiță sănătoasă, care nu îi face probleme de niciun fel. ”Nu, niciodată! Roua nu s-a îmbolnăvit niciodată, cred că a făcut acum vreo lună și ceva o mică febră, așa, a fost mai degrabă o enteroviroză care a trecut în 24 de ore.

Are o imunitate super puternică și unul dintre motive cred că este faptul că încă e alăptată. Încă are o relație cu sânul mamei”, a mărturisit Morar, dând astfel și ”din casă”.

El sau soția e mai panicat când vine vorba de copii? ”Rolul ăsta e împărțit ca în orice familie deși sunt și familii unde mama este cea mai curajoasă, mama este cea care are panici, eu, ți-am zis, nu înseamnă că nu mi-e teamă, nu sunt inconștient, dar o las și să cadă, și să greșească, cred că e important să învățăm mai mult din greșeli, din căzături.

Chiar citeam undeva că un copil, un bebeluș cade cam de 17 ori pe zi, deci că ești atent, că nu ești atent, oricum asta e media căzăturilor și din ce învață cel mai mult un bebeluș, tocmai din momentul ăla când se ridică după o căzătură”, a povestit el.

mihai-morar-si-fetele-saleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Mihai Morar, tată de fete

Mihai Morar a devenit tată din nou în vara anului 2019, când gemenele lui, Mara și Cezara, nu împliniseră încă 11 ani. Dacă toată lumea fost extrem de fericită de venirea pe lume a micuței Roua, pentru numele ei s-au dus lupte grele.

”Ne-am gândit la nume. O să-l spunem când o să se nască. A fost cea mai mare dispută în familie. Fetele voiau să se impună ele. Fetele voiau să pună ceva care să rimeze cu numele lor. S-a spus şi Tamara. Eu voiam Nectara. Am vrut să poarte un singur nume şi un nume de Sfânt la biserică. Va fi un nume românesc, scurt şi la obiect.

Când am ales numele eram în maşină spre ecografie şi cineva din familie a spus numele pe care l-am ales şi am fost toţi de acord”, declara Mihai Morar la „Xtra Night Show”.

Vezi și Mihai Morar este tot mai în formă, la 40 de ani! A spus și care e secretul său: ”Lăsați bărbații să facă…”

Citește și:

Teo Trandafir, mărturisiri fără perdea: ”Bărbaţii din viaţa mea au un algoritm după care funcţionează”. De ce nu au mers relațiile ei

Imaginile cu care Lidia Buble a iscat un val de controverse. Artista a fost aspru criticată