Perioada prin care trece îl face să se gândească la trecut și să realizeze că e singur pentru că a greșit. Ar fi putut să nu fie așa, dar doar de el a depins. Recunoaște că a luat cele mai proaste decizii.

Acum, prezentatorul de la Kanal D a recunoscut că e singur doar din vina lui. A greșit foarte mult în timpul mariajului cu Noemi, iar acum nu mai poate face nimic. Abia acum își dă seama că lucrurile nu mai pot fi schimbate și că fosta lui soție a luat o decizie pentru totdeauna.

Fosta lui soție a depășit momentul divorțului și se focusează pe altceva, în timp ce el trăiește în trecut și nu se poate gândi la altă persoană, în afară de Noemi, mai spune el.

„Sunt supărat pe mine pentru că sunt singur. Sunt singur din cauza mea. Sunt singur pentru că am greșit față de soția mea și ea nu a mai putut să suporte. Am greșit.

Din momentul ăla în care s-a terminat, eu am încercat să-i spun că nu mai greșesc, am încercat să-i spun că nu mai fac. Ea a intrat într-o altă perioadă”, a mărturisit Mihai Mitoșeru, într-o emisiune TV.

„Sunt singur pentru că am divorțat și am greșit față de ea, dar după doi ani de zile trebuia să-mi dau seama și eu că ea a intrat într-o stare mai proastă, nu mai are încredere în mine, și să fac ceva cu viața mea. Nu am lăsat nicio femeie să se apropie de mine, tocmai pentru că am zis că Noemi își revine. Aici am greșit!”, a mai afirmat Mitoșeru.

Deși nu mai formează un cuplu, Noemi îi este alături în această perioadă. Nu s-au împăcat, însă îi este alături în aceste clipe de spaimă legată de sănătatea Cameliei Mitoșeru.

„Eu ar fi trebuit să fac ceva cu viața mea. Bineînțeles că după 14 ani împreună era normal ca ea să fie lângă mine. Îi mulțumesc enorm.

Noemi a fost lângă mine, și-a anulat o cursă. În prima zi a stat la mine, la operație. Nu suntem împreună, nu ne-am împăcat, dar este normal”, a explicat el.

Vezi și Camelia Mitoșeru a fost operată pe creier, dar, din păcate, au apărut complicații și e la Terapie Intensivă. Cum se simte în prezent actrița

Citește și:

Shakira, schimbare radicală de look. Rezultatul i-a uimit pe fani

Dragoş Bucur: „Nu mă vaccinez şi nu port mască”. Cum au reacționat fanii?