Mihai Mitoșeru (44 de ani) anunța pe 5 septembrie  că divorțează de Noemi Dragomir (32 de ani). De trei luni, ei  s-au separat și locuiesc în case diferite și înainte să dea fuga la notar pentru a face cererea pentru divorț, au încercat să vadă cum rezistă unul fără celălalt. Mai mult, atât mama lui Mihai Mitoșeru, cât și cea a lui Noemi au făcut tot posibilul să-i împace, însă nu au reușit.

„Am spus că vom divorța la notar, dar din păcate nu ne-am putut auzi la telefon, din orgoliu, evident, pentru a stabili o întrevedere la notar. Am așteptat să mai treacă un timp, să putem vorbi ca doi oameni normali și să luăm o decizie în acest sens. Evident că am vorbit cu mama ei și ea este foarte supărată că ne gândim să punem punct după ce am irosit atâția ani. Ea are criza femeii de 30 de ani, ne-am plafonat, amândoi suntem de vină. Ajunsesem să ne certăm din orice, ca doi copii, efectiv. Noi, dacă divorțăm, nu avem ce împărți, nu ne-am înșelat, nu ne-am bătut. Probabil că aveam nevoie de această pauză pentru a ne revizui sentimentele. Astăzi urmează să ne întâlnim și să discutăm. Vom vedea dacă rămânem împreună sau dacă vom pune punct acestor 13 ani”, a declarat, pentru Click!, Mihai Mitoșeru.

În cele din urmă, Mihai și Noemi au mers astăzi la notar și au semnat actele.  „Doi oameni normali pot divorța și frumos, elegant, de bun simt! Am semnat actele! Sper sa fim Fericiți amândoi.. separat!”, a anunțat vedeta, într-un mesaj pe Facebook.

Adevăratul motiv pentru care Mihai Mitoșeru a decis să divorțeze de frumoasa Noemi ar fi monotonia și obișnuința dintre ei, susține acesta. .

„Toată lumea încearcă sa găsească un motiv real al despărțirii noastre. Asta facem și noi doi de trei luni! Din păcate nu am plecat cu alta, nu a fost ea cu altul, nu ne-am bătut, nu avem mobila’ de împărțit! La noi (după 13 ani!) a intervenit ce e cel mai rău: obișnuința! Și nu am știut sa facem ceva sa trecem peste! Nu cred cred ca e bine sa trăim din inerție, nu avem copii care sa ne țină împreuna, meritam sa nu pierdem nici măcar o zi in care sa putem sa fim Fericiți! Împreuna sau separat! De data asta am hotărât amândoi sa încercam separat! Sper din toată inima mea ca Noemi sa fie și mai fericita de cât a fost in ultimii 13 ani si știu ca si ea îmi dorește la fel. Va mulțumesc tuturor pt faptul ca sunteți lângă noi!”, a scris Mihai Mitoşeru pe conturile de socializare.

Citește și: