Problemele par să se țină scai de Mihai Mitoșeru. Abia a divorțat și acum are probleme de sănătate. Potrivit Spynews, el a intrat în operație în urmă cu câteva minute.

Prezentatorul TV a ajuns la spital pentru un simplu consult, însă medicii au hotărât că trebuie operat de urgență.

Mihai Mitoșeru a mers în urmă cu puțin timp la spital pentru un simplu control la varice, însă problemele sale de sănătate au fost mai grave decât s-a așteptat. Prezentatorul a intrat direct în operație.

Acesta  nu s-ar fi așteptat niciodată gândit niciodată că azi va ajunge pe masa de operații. Potrivit surselor Spynews.ro, prezentatorul este destul de speriat, mai ales că medicii îl operează chiar în aceste momente de urgență, după ce i-au spus că are un risc ridicat de deces.

Mai mult de atât, Mihai cunoaște foarte bine aceste probleme prin care trece acum, deoarece și tatăl fostei sale soții a suferit de boala  varicelor și aceasta a fost și cauza care i-a determinat decesul.

Mihai era însoțit la spital de Adriana Bahmuțeanu, care a făcut totul public pe rețelele de socializare, unde a publicat și o imagine cu Mitoșeru din spital.

„Draga Mihai, operatia de astazi sa fie reusita si sa te faci bine cat mai repede!
Poate e socant, dar noi astazi am venit la un control si, iata, in urma cu cateva minute ai si intrat in blocul operator!
Asta da viteza de reactie a medicilor, care au vrut sa evite alte complicatii!!!
Multa sanatate, prieten drag!!!”, a scris Adriana.