Mihai Mitoșeru nu a ascuns faptul că a fost devastat de faptul că soția lui, Noemi, l-a părăsit. Deși spera că vor reuși să repare lucrurile dintre ei, în cele din urmă prezentatorul TV a trecut peste despărțire și iubește din nou.

După ce a înțeles că femeia care i-a fost alături mai bine de 14 ani l-a părăsit definitiv, prezentatorul și-a asumat noua relație public, iar domnișoara care i-a cucerit inima seamănă leit cu fosta soție. Mihai Mitoșeru s-a afișat în brațele unei domnișoare care seamănă extrem de bine cu fosta soție, semn că încă o caută pe Noemi în viitoarele partenere.

După cum se vede din imagini cei doi sunt foarte apropiați și se simt foarte bine unul în compania celuilalt, iar drept dovadă stau zâmbetele largi ale celor doi.

mihai-mitoseru-noua-iubitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Mihai le-a spus prietenilor că doi ani de singurătate i-au fost suficienți și că acum e mai hotărât ca oricând să-și întemeieze o familie și să devină tătic. Acesta a mărturisit că nu vrea să se grăbească deocamdată cu nunta, dar e sigur că timpul le va așeza pe toate.

Noemi și Mihai Mitoșeru au divorțat pe 19 noiembrie. Decizia de a încheia relația i-a aparținut lui Noemi care nu se mai simțea fericită alături de prezentatorul TV. Cei doi s-au despărțit pe cale amiabilă, dar chiar și așa, nu au încetat să se susțină moral ori de câte ori a fost cazul.

Situație pe care au întâlnit-o recent, în momentul în care Camelia Mitoșeru s-a confruntat cu mari probleme de sănătate pentru care a avut nevoie și de o intervenție chirurgicală.

„Eu ar fi trebuit să fac ceva cu viața mea. Bineînțeles că după 14 ani împreună era normal ca ea să fie lângă mine. Îi mulțumesc enorm. Noemi a fost lângă mine, și-a anulat o cursă. În prima zi a stat la mine, la operație. Nu suntem împreună, nu ne-am împăcat, dar este normal.”, a explicat el.

Citește și:

Alina Vidican a trecut, în sfârșit, peste divorțul de Cristi Borcea. S-a afișat la brațul altui bărbat

Marian Râlea, amintiri din tinerețe: ”Mai făceam câte un ban zugrăvind case”. Ce-a inventat în tinerețe actorul