Păstrând tradiția, Mihai Mărgineanu se întâlnește și anul acesta cu publicul său în preajma zilei de naștere și la aniversarea a 11 ani de scenă. Va celebra prin muzică miracolul simbiozei dintre cel de pe scenă și publicul său.

„Mi se pare că sunt intrat de curând în lumea asta a muzicii! Și văd că mai trece un an și mai trece un an… și tot așa! Cred că trebuie să punctez fiecare moment de scenă cu un spectacol care să fie mai bun ca ăla de anul trecut și mai slab ca ăla de anul viitor. Astfel că, în fiecare toamnă, mă mai organizez o dată și mai dau ceva din ce cred eu că e frumos în noi. Se întâmplă toamna și în octombrie pentru că, pe 2 octombrie 2005 am apărut pe piața muzicală cu discul Gore din Chitila, iar pe 2 octombrie 1969 apăream pe lume, printr-o greșeală a naturii, probabil! Dar e o coincidență care îmi face plăcere!” spune cântărețul.

Teama teribilă dinainte de intrarea pe scenă

Artist spontan și dezinvolt pe scenă, interpretul lui Ardiles din cel mai iubit serial de comedie al momentului, „Las Fierbinți”, dezvăluie natura specială a relației sale cu publicul: „Înainte de a intra pe scenă, unde știu că am în sală publicul meu, adică cei care cumpără bilet ca să mă vadă, sunt cel mai speriat om cu putință! Practic, sunt îngrozit de posibilitatea dezamăgirii unor oameni pe care eu îi consider superiori mie. După ce intru, îmi trece, pentru că îmi dau seama că și ei vor să-mi dea mie ceea ce au ei mai bun. E o simbioză!” mărturisește Mărgineanu.

Originala combinație de comedy-folk

Despre concertul din 6 octombrie, de la Sala Radio, Mihai Mărgineanu spune că vrea „să iasă simplu și perfect”. Simplu însă în stilul lui Mărgineanu, adică mizând pe autenticitate, spontaneitate și umor, în originala sa combinație de comedy-folk. „Umorul trebuie căutat ca hrana”, explică Mărgineanu.

Biletele au prețuri cuprinse între 100 de lei la categoria VIP, 80 de lei la categoria I și 60 de lei la categoria II.

Credit foto: PRO TV