Înainte de concertul de pe 2 octombrie, de la Cinema Patria, “Haimanalele și Doamna”, artistul Mihai Mărgineanu a ales săși petreacă vacanța pe Marea Egee, ca să se odihnească după o perioadă foarte aglomerată, dar și cu gândul să se pregătească pentru un adevărat tur de forță.

Filmări pentru serialul Las Fierbinți, examene la Autoritatea Aeronautică și concerte, primul fiind Haimanalele și Doamna, chiar de ziua mea, pe 2 octombrie, la Cinema Patria. Am plecat ca băieții”, spune Mărgineanu despre aventura pe apă cu băiatul său.

Surprinși în larg de o furtună

Am găsit insule în care este interzis orice mijloc de locomoție cu motor și lumea se deplasează cu măgarii, am fost pe insulă pe care John Fowles a scris Magicianul, am făcut baie cu delfinii și am văzut colonii de zargani fosforescenți. Am cunoscut români care fac parte din România aia frumoasă, pe care noi o iubim, și australieni, francezi, englezi, greci sau români uniți de aceleași pasiuni sau aceeași muzică”, adaugă cântărețul.

Mărgineanu recunoaște și că vacanța nu a fost lipsită de unele peripeții, printre care o furtună care i-a surprins în largul insulei Poros: “Am fost nevoiți să ne adăpostim într-o marină pescărească, cu adâncimi necorespunzătoare velierului nostru. Dar, până la urmă, am avut noroc!”

Pregătește o dublă aniversare

Data de 2 octombrie va fi una specială pentru Mihai Margineanu, pentru că pe lângă aniversarea zilei sale de naștere, va sărbători și zece ani de spectacole live. Artistul va sărbători alături de cei 1000 de oameni care vor fi prezenți la show-ul “Haimanalele și Doamna”. Biletele se pot achiziționa de pe www.vreaubilet.ro sau de la casa de bilete de la Cinema Patria.

 

Credit foto: arhiva personală /Talentivity