“A fost o lună ciudată! În jur de15 aprilie m-am infectat cu sars-cov (adică am făcut Covid) exact înainte cu o zi să plec în vacanţă cu ai mei. Fără simptome, o formă uşoară şi fără complicaţii, am mers la Matei Balş pentru evaluare, am făcut toate analizele, care m-au impresionat chiar şi pe mine, şi s-a decis că sunt în regulă. Am fost chiar foarte placut impresionat de organizarea medicală şi spitalicească de la Balş.

După aia mi-a fost rău şi nu mi-a plăcut. M-a durut capul şi m-am simtit mahmur mai multe zile. Dar am urmat un protocol medical, am dormit, am râs mult cu fiica mea şi cu mama, adica Ea (că şi Ea a comis-o cu aceeaşi boală şi acelaşi tratament)”, a mai mărturisit artistul.

Din fericire, acum poate vorbi despre Covid la trecut. ”După care ne-a trecut! Am plecat cu toate alea în ordine şi cu masca pe meclă pe unde a vrut muşchiul nostru. A fost frumos şi cu succes!”, a mai spus Mărgineanu.

Acum, artistul reîncepe filmările la Las Fiebinţi. „Cred că e interesant că de mâine începem filmările pentru sezonul 19 -LasFierbinti, și că de sâmbătăîncep cântările de muzică popularo-folclorico-urbano-pevesel, la care eu și trupa de „reale succesuri” ne mișcăm ca peștii în apă. Hai că se terminăși începe!”, a mai scris artistul pe Facebook.

Vezi și Luis Lazarus ar fi fost infectat cu Covid! Care este starea sa de sănătate

Citește și:

Ce meserie a avut Mihai Găinușă înainte de a deveni celebru: ”Nu ştiam să fac nimic”

E oficial! Încep filmările la Asia Express. Vedetele vor porni pe Drumul Împăraților