Mihai Leu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Celebrul pugilist român a ales ringul de box de la o vârstă fragedă, mai exact încă de când avea 9 ani. La 19 ani acesta a fugit din ţară pentru a trăi liber. După căderea regimului comunist, plin de dor, a ales să se întoarcă în țară.

În cadrul unui interviu oferit pentru Antena Stars, Mihai Leu și-a amintit de plecarea din România și cât de dor i-a fost de țara natală cât s-a aflat pe meleaguri străine.

”Nu aș pleca din România. Am fost plecat, am stat 10 ani în Germania, am văzut cum este să stai departe de casă și sincer nu aș mai vrea.

Pe vremea vechiului regim, fiind fugit din țară, nu aveam voie să intru. Adică, dacă intram, nu mai ieșeam. Într-o dimineață, în Germania, m-am trezit, mi-am luat bagajul și am zis că mă duc până la granița cu România. Am venit, am văzut cum intră și ies mașini din România, și apoi am plecat înapoi. Așa îmi era de dor.

Eu, imediat după Revoluție, am venit în România. Mi-am dorit să plec pentru că nu suportam regimul care era, dar aveam și o părere de rău pentru că îmi era foarte dor de casă, de familie.”, a mai spus Mihai Leu.

După retragerea din box, Mihai Leu s-a apucat de automobilism, a devenit campion național, dar recunoaște că nimic nu e ca boxul.

”Mi-a plăcut boxul enorm de mult și sincer, îl iubesc mai mult decât automobilismul.(…) Mi-aș dori să pot să învăț copiii să boxeze.”, a mai declarat el.

Cum a cunoscut-o Mihai Leu pe soția lui

Mihai Leu se bucură de succes și pe plan profesional, dar și pe plan personal. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva vreme, acesta a povestit cum a cunoscut-o pe soția lui.

mihai-leu-si-sotiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

”Soţia mea, Anna, este italiancă, dar casa ei este în Hunedoara. Am cunoscut-o în Germania. Se afla în vizită la nişte prieteni de-ai mei de acolo, mai exact la o prietenă care lucra la un bistro din Leverkusen. Am văzut-o acolo, într-o seară, şi pot să spun că m-am îndrăgostit de ea pe loc. A trebuit să muncesc foarte mult ca să o cuceresc, dar am fost convins că vom rămâne împreună.

Suntem de 23 de ani împreună, în luna februarie vom face 24 de ani, şi avem un băiat de 21 de ani, Marco, student în Timişoara.”, povestea Mihai Leu, în anul 2014, pentru adevarul.ro. Între timp, băiatul lui a devenit un adevărat bărbat, cu pasiuni la fel de periculoase ca tatăl lui.

Vezi și Cum arată fiul de 27 de ani al lui Mihai Leu. E chipeș şi are pasiuni ”periculoase”!

Citește și:

Regina Letizia a Spaniei în rochie mini și cu sandale cu platforme! Ținuta cu care a ieșit la plimbare împreună cu fiicele și soacra ei i-a scos în evidență trupul perfect tonifiat

Claudia Pătrășcanu, noi acuze la adresa lui Bădălău: „Le spune copiilor că vreau să-i bag în pușcărie sau să le iau banii” Dar nici ea nu e tocmai ușă de biserică. Iată ultima ei ispravă