„Mr & Mrs Gruia (Domnul și Doamna Gruia)”, este mesajul postat de Ilinca Obădescu, pe pagina ei oficială de Instagram, în dreptul unor imagini care îi trădează fericirea. Îmbrăcată într-o rochiță scurtă, albă, din dantelă, cu un buchet de trandafiri albi în mănă și încălțată cu sandale fine, bej, Ilinca Obădescu a mizat pe simplitate la cununia civilă și nu a dat greș cu ținuta. Mihai Gruia a purtat cămașă bleu, pantaloni bleumarin și pantofi cafenii.

mihai-gruia-si-ilinca-obadescu-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Sâmbătă, a doua zi după cununia civilă, cei doi soți au făcut cununia religioasă și nunta. Ilinca a fost o mireasă diafană într-o rochie pe cât de simplă, pe atât de frumoasă.

Ilinca Obădescu (37 de ani) și Mihai Gruia (41 de ani) s-au logodit la finele anului 2022 și sunt foarte îndrăgostiți. „Este frumos să descoperi că e posibil ca doi oameni să se întâlnească exact când fiecare este pregătit să-l primească pe celălalt în viața lui. Mihai a venit în momentul potrivit. Amândoi știm ce vrem și suntem recunoscători pentru ceea ce trăim”, a declarat Ilinca Obădescu, pentru Wowbiz.ro.

Ilinca este omul cel mai bun pe care îl cunosc. Râdem mult împreună, ne completăm reciproc, este minunată! A apărut într-un moment al vieții mele în care știu cum îmi doresc să arate viitorul meu. Consider că ea este omul lângă care vreau să îmbătrânesc, a povestit și Mihai Gruia, pentru sursa citată.

denise-rifai-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Mihai Gruia a divorțat de mama fetițelor lui

Mihai Gruia a fost căsătorit cu Laura, dar în anul 2018 au decis să pună punct unei căsnicii de peste 10 ani și o relație de 14 ani. Cei doi au rămas prieteni de dragul fetițelor. Mihai Gruia a devenit tată de două ori în același an. În 2014, Laura a născut o fetiță, Natalia, iar câteva luni mai târziu cuplul a decis să mai adopte încă un copil, tot o fetiță, pe Ana.

„Am divorţat de comun acord. Suntem şi vom fi prieteni toată viaţa, avem două fete minunate pe care le vom creşte aşa cum am fi făcut-o şi dacă eram împreună“, declara solistul.

Ilinca Obădescu a avut o relație cu campionul la motociclism Cătălin Cazacu, fostul iubit al Ramonei Olaru, însă s-au despărțit în 2019, după nici un an de iubire.

ilinca-obadescu-mireasa-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Mihai Gruia a cunoscut succesul cu trupa Akcent

În 2013, după 12 ani de existență a trupei, Adi Sînă s-a despărțit cu scandal de colegii săi de scenă, cărora le-a interzis în instanță să se mai prezinte Akcent. Sorin Brotnei și Mihai Gruia au continuat să performeze sub titulatura de Two Akcent, apoi Two. Marius Nedelcu ieșise din trupă încă din anul 2008.

Din 2002 și până în 2013, trupa Akcent s-a aflat în permanență în primele locuri în topurile muzicale românești, apoi europene și asiatice. “N-am bani de bilet”, ”Dragoste de închiriat” şi “Buchet de trandafiri”, apoi, pe plan internațional ”Kyle”, ”JoKero”, ”Stay with Me”, au fost fredonate de milioane de tineri.

De-a lungul timpului, Adi, care e căsătorit cu Anca Serea și are 6 copii, a lansat multe hituri, nu doar în România, ci și în străinătate (“Kyle”, “Jokero”, “Im sorry”, “Thats my Name”, “Dragoste de închiriat”), și a compus piese devenite celebre pentru o serie de alți artiști – “Sărutări criminale” (Maxim) sau “Noi Simțim La Fel” (Lidia Buble).

Citește și: Andreea Bănică, despre Cristina Rus: „Mi-a frânt inima”. Fostele soliste din trupa Blondy s-au întâlnit la o petrecere și i-au lăsat pe toți muți de uimire

Citește și: Motivul pentru care Anca Serea și Adrian Sînă nu mai dorm împreună