Mihai Dedu se numără printre cei mai apreciați și longevivi prezentatori TV din România. Într-un interviu recent, știristul a vorbit despre familia sa, dar și despre relația pe care o are cu soția sa, Adriana.

Mihai Dedu, detalii inedite despre căsnicia sa

Mihai Dedu și soția lui sunt împreună de mai bine de 37 de ani. În 2017 cei doi au făcut nunta de argint. Vedeta de la ProTV recunoaște că în orice căsnicie mai există și certuri, iar ei nu fac excepție. Însă tocmai acesta este secretul unei relații de lungă durată, să reușești să treci peste toatele momentele tensionate, spune el.

„Mie mi se pare o nebunie să creadă cineva că într-o căsnicie nu există certuri. Noi, dacă nu ne scoteam ochii în 37 de ani, nu rezistam.

Nu există niciun secret, poate doar că nu trebuie să fii gelos. Totul se bazează pe încredere.

În rest, nu avem bani în conturi de câte ori ne-am certat în 37 de ani, dar ce frumos e să te împaci! Nu există student fără restanțe așa cum nu există căsnicie fără certuri”, a spus Mihai Dedu, care nu se sfiește însă să-și laude soția.

Mihai Dedu susține că cea mai mare calitate a ei este că are întotdeauna răbdare cu el.

il-vezi-toata-ziua-la-tvSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

”Eu, dacă eram femeie, nu stăteam cu mine!”

„Cea mai mare calitate a ei e că m-a luat pe mine de bărbat. Nu avea cum să scape o asemenea vrabie din mână (râde, n. red.).

Nu are o singură calitate, dar principala este toleranța. Este o femeie extrem de înțelegătoare și de tolerantă. Se mai și supără, are momentele ei, și e firesc cu unul ca mine.

Eu, dacă eram femeie, nu stăteam cu mine. N-am răbdare, chiar dacă sunt înțelegător și tolerant, ea este foarte răbdătoare”, a mai spus el despre soția sa, care lucrează tot la Pro TV.

Totodată, știristul susține că își ajută mereu soția la treburile gospodărești și uneori chiar gătește ciorbe, prăjituri, iar toamna el este cel care se ocupă de pus murăturile.

„În zilele astea fac de toate. Și dacă mă roagă Adi și dacă nu mă roagă. Inclusiv pachet pentru serviciu îi fac și am grijă să o întreb ce vrea să-i pun.

De vreo 2 ani și ceva, odată cu pandemia, am început să gătesc, acum știu să fac și prăjituri. Am punctat multe premiere și a nu murit nimeni mâncând din mâna mea.

Adi e cea mai bucuroasă. Ciorbele îmi ies cel mai bine și pun lucruri pe care alți bucătari nu le-ar pune în ciorbe. Toamna eu pun murăturile și varza”, a mai adăugat Mihai Dedu, conform fanatik.ro.

Mihai Dedu și soția Adriana au împreună un băiat

Îl vezi mereu la TV, dar puține se știu despre viața lui personală. Mihai Dedu este și un tată devotat și exigent. Iată ce spune acesta despre fiul lui, Matei.

„Cred că sunt mai cicălitor, dar asta numai din dorința de a-i fi bine. Încerc să îl învăț lucruri pe care, în ziua de azi, mulți copii nu mai au de la cine să învețe, dacă părinții nu-i îndrumă. Acum lucrurile stau cu totul altfel decât pe vremea noastră. Este mult mai dificil și trebuie să ai mare grijă în ce fel de cercuri te învârti, ce discuți.

Eu mă înțeleg cu Matei, avem o relație de prietenie, am avut și vreo două certuri destul de mari. M-am supărat foarte tare pe el, Matei pe mine.

Adevărul este că și eu învăț lucruri de la el, dar mai mult are el de învățat de la Adriana și de la mine”, a mai spus Mihai Dedu.

Vezi și Andreea Marinescu, imagini rare cu soțul criminalist. Știrista de la PRO TV, îndrăgostită și fericită, în vacanță

Citește și:

Larisa Iordache, la un pas să-și piardă un rinichi: „Două operații, foarte multe crize”. Ce îi spusese medicul

Aurelian Temișan desființează litoralul românesc. De ce nu își mai dorește să meargă la mare în țară: „Numai relaxare nu e”