suferit o intervenţie de traheostomie. Medicii spun că astfel de operaţii sunt necesare tuturor pacienţilor care sunt ţinuţi în viaţă de aparate, după zece zile.

Mihai Constantinescu luptă pentru viața lui, după ce a suferit un stop cardio-respirator Mai mult decât atât, din cauza unor complicații, artistul a fost supus, de curând, unei intervenții chirurgicale, potrivit Cancan. El a suferit o intervenţie de traheostomie, operație necesară pacienţilor care sunt ţinuţi în viaţă de aparate, după zece zile.

Această operaţie presupune montarea unui tub, în trahee care să fie conectat la aparatele de ventilaţie mecanică. Acest lucru ajută la protejarea corzilor vocale şi la oxigenarea plămânilor, totul durând 30 de minute.

Soția cântărețului, Simona Secrier,  este alături de îndrăgitul cântăreț și nu lipsește niciun moment de lângă el. Ea a fost fotografiată de paparazii tabloidului menționat, în timp ce aștepta pe scările spitalului, în lacrimi, o veste din sala de operații.

Mihai Constantinescu a suferit un stop-cardiorespirator pe 13 mai

Artistul suferă de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii.

Mihai Constantinescu a fost  dus de urgență la spital, pe 13 mai, după ce a suferit un stop -cardiorespirator. El a fost resuscitat timp de 10 minute,  iar în prezent este internat   la spitalul Floreasca din București. Medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire.

Simona Secrier nu-și pierde însă speranță și speră că soțul ei își va reveni încet, încet, cum a făcut de atâtea ori. Soţia lui Mihai Constantinescu  a vrut să-l transfere la o clinică din străinătate, însă medicii susțin că ar fi mult prea riscant pentru artist, având în vedere starea lui. Medicii spun că artistu ar fi în stare vegetativă.

 

Citește și: