Cântărețul a fost resuscitat timp de 10 minute, iar în prezent este internat pe secția de Terapie Intensivă. Medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire.

Simona Secrier, soția îndrăgitului artist, a dezvăluit în cadrul emisiunii Agenția Vip că Mihai este la terapie intensivă și face un apel către oamenii care îl apreciază pe cântăreț să se roage pentru sănătatea lui, situația fiind una gravă. „Dacă iubiți un mare artist al României vă propun să ne rugăm și să ne dorim ca el să fie bine”, a declarat Simona Secrier la Agenția Vip.

Medicii de la spitalul Floreasca au anunțat că artistul se află deocamdată în stare stabilă. „Cântăreţul Mihai Constantinescu, care este internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, se află în stare stabilă, după ce luni dimineaţă a suferit un stop cardiorespirator, fiind resuscitat. Starea artistului, în vârstă de 73 de ani, este stabilă în momentul de faţă”,   au declarat marţi, pentru AGERPRES, surse medicale.

Mihai Constantinescu a mai fost internat în luna aprilie

Într-o intervenție la România TV, Marius Țeicu a declarat că a aflat și el despre starea prietenului: „Nu îmi vine să cred, e groaznic. Am vorbit cu el acum o săptămână, m-a sunat de ziua mea. Eu cred că o să-și revină, trebuie sa-și revină. El are o voință mare. Dumnezeu îl va ajuta, pentru ca avem toți nevoie de el”, a spus compozitorul.

„Ar trebui să avem mai multă grijă de artiștii valoroși, atunci când sunt în viață. Am crescut cu acești mari artiști și ne doare când auzim vești din astea triste”, a declarat și Adrian Enache, la același post TV.

„Mihai Constantinescu, colegul nostru trece prin momente dificile. Să ne rugăm și să fim alături de el”, a scris și artistul Adrian Daminescu.

Artistul a mai fost internat, la mijlocul lunii aprilie, după ce i s-a făcut rău. Cu doar câteva zile înainte, Mihai Constantinescu își anulase două concerte și a luat o pauză de efort.

CItește și: