În onoarea celui care a inspirat mitul Contelui Dracula, faimosul Teatru pe Gheață din Sankt Petersburg lansează în 6 aprlie, în premiera mondială, cel mai recent spectacol al său în țara de origine a lui Vlad Țepeș, înainte de a pleca în turneu internațional. În distribuție sunt campionii Surya Bonaly, Philippe Candeloro și Tomáš Verner.

Piesa lui Mihai Chițu, interpretată live, va însoți solo-ul campionului olimpic Tomáš Verner, interpretul avocatului englez Jonathan Harker, rătăcit în umbrele Transilvaniei și în castelul plin de mistere al unui aristocrat cu un secret întunecat. “Șoapte” este titlul piesei și este compusă special pentru Mihai de compozitorul Alexey Galinsky, cunoscut pentru coloana sonoră a Jocurilor Olimpice de la Soci din 2014 (prin piesa Olypmia), dar și pentru compozițiile sale devenite spectacole pe gheață memorabile. “Prințesa Anastasia”, „Spărgătorul de Nuci și Lordul Întunericului”, „Alice în Tara Minunilor” au furat inimile fanilor din întreaga lume.

«Nimic nu e intâmplător în viață. Am fost fascinat de mic de acest sport nobil și iată că, peste ani, am șansa de a cânta în cadrul unui adevărat regal al patinajului. “Șoapte” vorbește despre dragoste și sentimentele adânci pe care le încearcă orice îndrăgostit atunci când se teme că și-ar putea pierde aleasa inimii» spune Mihai. În paralel, artistul se pregătește să lanseze o nouă piesă și lucrează de asemenea la un nou clip, dedicat fetiței sale. 

Credit foto: PR

Dracula On Ice 00 (4)

Spectacolul ”Dracule pe gheață” aduce laolaltă campioni olimpici, patinatori profesioniști, costume și decoruri impresionante, lumini spectaculoase și efecte speciale, completate de muzică. Biletele costă între 90 și 330 lei, atât la București (6 aprilie), cât și la Cluj Napoca (22 aprilie, spectacol reprogramat din 8 aprilie).

Credit foto: PR