Mihai Bobonete pare fascinat de numerele de dans de pe scena „Românii au talent” (PRO TV). Sezonul trecut a avut mână bună, iar concurentul pentru care a pariat un golden buzz a fost și marele câștigător al trofeului și al premiului de 120.000 de euro. Este vorba despre talentatul Darius Mabda, câștigătorul „Românii au talent” sezonul 12, care a ajuns și pe scena show-ului din America.

Primul golden buzz al lui Mihai Bobonete, din acest sezon, a fost oferit talentatei Sara Piliego, balerina de 12 ani, care a prezentat un dans contemporan.

bianca-avram-golden-buzz-rgtSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Mihai Bobonete, golden buzz pentru dansatoarea Bianca Avram

Și iată că în ediția de vineri actorul din „Las Fierbinți” a apăsat din nou butonul auriu, tot pentru un număr de dans. Norocoasa este Bianca Avram, o adolescentă frumoasă și talentată, care face dans de 7 ani, pe lângă gimnastică și balet.

Bianca Avram are 16 ani și vine din Constanța, iubește dansul și spune că toată ziua este în sală pentru a se pregăti. De la mișcări simple a ajuns la un nivel mai ridicat și consideră că dansul este un mod liber de a se exprima. ”Vin din ce în ce mai mulți copii talentați. Cu fiecare număr pe care-l văd, e mai bun decât celălalt. A fost spectaculos”, a spus Mihai Bobonete, fascinat de ceea ce a văzut pe scenă.

Înainte de a începe lista mulțumirilor, care este nesfârșită. Aș vrea să vă spun că m-am simțit extraordinar în această seară și că simt, efectiv, că am ajuns la level-ul maxim din această frumoasă etapă a vieții mele. Mulțumesc, domnul Mihai Bobonete pentru că mi-ati acordat șansa de a merge mai departe în acest sezon cu adevărat magic, cât și celorlalți jurați pentru toate cuvintele minunate, care mi-au oferit multă încredere!

Multumesc doamnei Elena Rușa, persoană fără de care nu aș fi ajuns niciodată aici! Mulțumesc părinților pentru susținere! Mulțumesc și profesorilor care au contribuit la dezvoltarea mea. Și nu în ultimul rând, vouă! Mulțumesc pentru toate aprecierile, cuvintele frumoase și pentru toate distribuirile.

Am lângă mine oameni fantastici, care îmi sunt alături și sper din suflet că am reușit sa vă transmit toată emoția cu care am pășit pe scenă. Mulțumesc tuturor!”, a scris Bianca Avram, pe Facebook, imediat după ce a primit golden buzz de la Mihai Bobonete.

Citește și: Povestea lui Marco Cristoferi, italianul care a primit golden buzz de la Andra, la „Românii au talent”: „Atâta emoție eu nu am mai simțit pe acest scaun de jurat”

Citește și: Cine este Taheira Sașa, fetița care a primit golden buzz de la Dragoș Bucur. De ce nu a fost niciodată la o școală publică

Citește și: Carina Veghiu și momentul magic de la „Românii au talent”. Cine e fetița cu voce ireală, care a primit golden buzz de la Andi Moisescu

Citește și: Reacții dure după momentul lui Rareș Prisăcariu, de la „Românii au talent”: „Mai rar am văzut ceva mai trist”, „Lăsați copiii să aibă copilărie”. Ce spune psihologul