Mihai Bobonete l-a avut recent invitat pe Dani Oțil în cadrul propriul său podcast de pe Youtube, unde ambii tătici și-au povestit propriile întâmplări pe care le-au avut de-a lungul timpului cu bonele responsabile să aibă grijă de copiii lor.

Astfel, chiar dacă a trecut ceva vreme de la această întâmplare, actorul i-a povestit prezentatorului de la Antena 1 o situație în care s-a panicat extrem de mult, întrucât era departe de casă și nu avea niciun fel de control asupra lucrurilor.

Concret, după ce deveniseră părinți pentru prima dată, Bobonete și soția sa au hotărât să plece la mare, lăsând copilul pe mâini bune, credeau ei, în grija bonei.

„Noi am avut bonă, Ioana o chema, și când avea copilul 2 sau 3 ani ne-am decis să facem prima noastră ieșire la Vama Veche și să lăsăm bona cu copilul în weekendul ăla acasă. I-am explicat, i-am dat bani în plus și am plecat vineri la mare. Și na, am ajuns destul de târziu, pe la 21:00, și ne-am schimbat și noi de ieșit și am apucat să beau vreo două pahare.

Pe la 21:30, când știam că e ora de băiță, am zis să o las să-și facă treaba și apoi să sun și eu să vă dacă copilul a adormit.”, a declarat Bobonete, în cadrul podcastului „DA BRAVO!”.

Ce familie frumoasă are Mihai Bobonete! De ce s-a căsătorit abia după 25 de ani de reație

Bona lui Bobonete consumase alcool

În momentul în care s-a lăsat seara, actorul a sunat-o pe bonă pentru a se asigura de faptul că micuțul său este bine. Când a răspuns la telefon, acesta a fost surprins să observe că femeia avea o voce diferită și lega cu greu propozițiile.

În acel moment, Bobonete nu a mai stat pe gânduri și și-a sunat numaidecât fratele să meargă să verifice cum stă situația.

„Am sunat-o pe bonă să văd ce face copilul. Mi-a răspuns și mi-a zis că „Uite, copilul e bine, se doarme foarte bine, eu mă uit pe Antena 1 la concurs și vreau să-ți spun că Temișan pare că nu îmbătrânește”.

Și zic „Alo, dar copilul?”, „Copilul e bine, eu am coborât mai devreme să-mi iau niște apă minerală de la chioșc, dar copilul doarme”. Și o întreb dacă a băut ceva. Și mi-a zis că două pahare înainte de culcare, că tot timpul bea și acasă.

Nu putea să mai vorbească, am închis telefonul și norocul meu a fost că Andi venise vinerea aia în București și l-am sunat să meargă urgent acolo.”, a continuat actorul, acum amuzat, dar îngrijorat de moarte la acea vreme.

Mihai Bobonete, adevărul gol-goluț de ziua fiului său: ”Sunt un om meschin, trândav, urâcios, rău, mincinos, leneș…”

actorul-din-las-fierbinti-si-fetita-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Bobonete a prins-o pe bonă că a furat haine

După acel episod, Bobonete spune că a iertat-o pe femeie. Cu toate acestea, după o perioadă de timp, Ioana a făcut un nou pas greșit și i-a trădat din nou încrederea actorului.

„Am iertat-o, am trecut peste și după ce ne-am mutat și Cătălina mi-a zis că are impresia că bona asta ne cam ia din haine și i-am zis că nu are cum, nu mai știe ea de ele.

Și într-o seară, am ieșit în oraș și am pus o bluză cu flori pe umeraș, pe mânerul de la șifonier, și când m-am întors nu mai era acolo. Și mi-a zis că nu știe nimic și a treia oară mi-a zis că a luat-o ea.”, mai spune Bobonete, tatăl unui băiat de 12 ani și al unei fetițe de 8 ani.

Vezi și Mihai Bobonete o sărbătorește pe soția lui, Cătălina. Urarea făcută de actor. De 28 de ani sunt împreună! dar și Mihai Bobonete are o familie frumoasă, dar face terapie de multă vreme: „Mi-e teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final”

Citește și:

Bianca Drăgușanu își sărbătorește sora! Imagini rare cu cele două și mesajul postat de vedetă

Dan Capatos, poză rară cu soția lui: „De 19 ani cu acte în regulă”. Fiul lor e campion la 12 ani